Son 10 gündür saçlarım kalınlaşmaya başladı ve diplerde tek tük siyah sakal gibi çıkmaya başlayan kökler mevcut, fotoğrafta pek belli olmuyor ama benim görebildiğim böyle 15-20 kök var.
Son 10 gündür saçlarımı ekim merkezinin de uyarısıyla tırnak kullanarak yıkıyorum, fayda etti sanki ya da çıkma zamanı geldi belki de ondan biraz gelişim gösterdi bilemiyorum. Sevindirici nokta ise her gün yaklaşık 3dk saçımı tırnakla ileri geri şampuanlayıp ovuşturmama rağmen elime baktığımda bazen 3-5tel bir iki kez de hiç saç teli olmadığını farkettim.
Takviyelerde Biotin aşırı sivilce yapmaya başladı zaten ekimden önce de ben 1-2 senedir kullanıyordum o nedenle Biotini 10gündür haftada 2ye düşürdüm ptesi-cuma kullanıyorum sadece.
Diğer kullandıklarım iki günde bir Dutasterid, günlük D vitamini, Çinko, Omega3.
Bir de 100.gün minoxile başlayacağım 2kutu aldım sadece akşamları 5 fıs olarak 4ay kullanıp bırakacağım.
Minoxidil saç çıkarır yanıltıcı olabilir daha sonra bırakınca dökülür diye düşünüyorsanız, ben zaten ekimden önce 2yıl kesintisiz akşam 5fıs olacak şekilde minoxil kullandım ekimden bir gün önce dahi kullandım saçlarım zaten çok önceden döküldüğü için bende bir saç çıkışı yaratmadı 2sene zarfında yani çıkacak olsa 2sene de çıkardı şimdi ekimden sonra da bir şey çıkarmaz sadece ilaç damarları genişlettiği için yeni çıkacak saçlar daha fazla kanla beslenir çıkışlar belki hızlanır diye kullanacağım.