Ben de aynı merkezde yaptım, ekimin çok güzel olmuş. Bence arkaya da sık ektirerek çok zekice davranmışsın. Ben o konuda yeterince ısrarcı olmadım sanırım maalesef. Öne 3000, arkaya 2000 ektiler. Keşke arkaya daha sık ektirseydim diyorum şimdilerde. İkinci bir ekimle uğraşmak istemem açıkçası. O yüzden güzel planlaman için seni tebrik ederim
Sizin konunuza bakmıştım geçen gün, ben daha önce Ulusan Klinikte 5600 greft ekilen başlık görmedim genelde 3500-4500 bandında oluyor operasyonları uzun sürdüğü için fazlasını pek istemiyorlar bence, demek ki sizin donör o kadar yoğun ki bu kadar greft almışlar o nedenle baya şanslısınız. Diğer yandan vertexinize ekilen 2000de çok iyi rakam oraya çoklu greft ekildiği için kabuk sonrası öyle seyrek görünebilir ama bence saçlar çıkınca güzel bir kapatıcılığı olacak, önler zaten çok sık güzel olmuş kendi saçınızda baya varmış önlerde o da bir avantaj.
Ne olabilirdi belki ön hattı çok hafif daha V şeklinde yapıp vertexe 2000 yerine 2500 verirlerdi daha da garanti olurdu ama sizin için o kadar elzem görünmüyor, bana kalırsa sonuç sizi tatmin edecek yaşınız gereği artık dökülme de çok aşırı olmaz artık, biraz da takviyelerle ömürlük bir saç olur kanımca.