Açık alan çoktu ve ben ikinci bir operasyon istemediğimi tek seferde kapanabilmesi için ön hattın mümkün olduğunca geride olmasını arkaların da sık olmasını istedim ona göre bir planlama yaptık Sibel hanım yaklaşık yarım saat uğraştı ve sık sık benimde fikrimi aldı bence tek seansta olabilecek güzel bir ekim oldu inşallah sonu da güzel olur.
Bu arada benim tekli greftim çok azdı ve hepsi öne ekildi, bir de greftlerinizin kökleri çok kalın ve sağlıklı, ince telli saçı olan birine göre şaşırtıcı dediler ekimden sonra boncuk boncukbir görüntü oluştu zaten.
Bu arada ben yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak Minoxil kullanıyorum sadece akşamları 5fıs olacak şekilde, bunun harici de yaklaşık bir yıldır solgar 5000mcgr Biotin ve 2günde bir Avodart (dutasterid) kullanıyorum, şuanda da kullanmaya devam ediyorum (minox hariç tabi).
Ben Finasterid yerine Dutasterid kullanıyorum herkesin fikrine saygı duyuyorum fakat finasa göre bence daha etkili bir ilaç ve yarılanma ömrü uzun olduğu için 2 veya 3 günde bir alınması yeterli oluyor.