Merhaba arkadaşlar 20 yaşında aceleci bir karar ile Doğan turan hocaya 3500greftlik bir Ekim yaptırmıştım ( ön bölgeye ) Dökülmem devam ettiği için 23lü yaşlarda ekilen saçlarım ve var olan saçlar ile %60 lık bir kayıp yaşadım.
Bunun üzerine 26 yaşımda Asuman hanım da hafifte olsa dökülmelerım devam ederken son derece doğru bir karar vererek 2.bir ekim gerçekleştirdim. 3750greftlik ekimin tamamına yakını ön bölgeye az bir sayıda tepe bölgeye takviye olarak yapılmıştı. Ekleyeceğim fotoğraflardada anlaşılacağı üzere tepe bölgede o az sayıda ki saçlarım kaldı sadece. 3. Bir Ekim olarak da Ahmet tosunda karar kıldım. Son dönemde dikkatimi çeken sakal alımları ve henüz sonuçlanmamış ama tatmin edici gidişatları olan arkadaslarımızın ekimlerinden kaynaklı böyle bir karar verdim. İnşallah son kurşunu doğru kullanmış ve güzel bir sonuç alırım diye umut ediyorum.
Alım-ekim işlemlerini yapan. Sado ve Cansu arkadaşlarıma ilgi ve işlerine gösterdikleri özen için tebrik ediyor ve ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
Yaklaşık 7 aydır takviye olarak Solgar ( biotin-b12- D-çinko ) vitamin takviye olarak kullanıyorum.