Evet finasteride ile geçirdiğim 14. güne girmiş ve bitirmiş bulunmaktayım bu süreç içerisinde neler olup bittiğini neler yaptığımı size anlatacağım. Günlük 1.25MG Proscar kullanmaya başladım, ancak elbette ilacı tam eşit şekilde bölmemiz imkansız olduğu için buna günlük 1MG da diyebiliriz tabii. İlacı her sabah kalkıp elimi yüzümü yıkadıktan sonra aç karna şekilde içiyorum. İnsanların en çok merak ettiği yan etki konusu açıkca bunu söylemem gerekirse hiç bir yan etkiye maruz kalmadım ancak hiç bir olumlu etkiyede maruz kalmadım. Yani şu ana kadar ilacın bana hiçbir etkisi olmadı. Saçlarım aynı sıklıkla dökülmeye ne yazık ki devam etmekte hiç bir farklılık hissetmedim. Çokca ilacın saçları incelttiği hakkında başlıklar okudum ancak bende hiçbiri olmadı. İlacın 2. haftamda en azından saç dökülmemi azaltacağını düşünüyordum ancak bu durum söz konusu dahi olmadı tabii bu ilacı bırakmama sebep olmayacak çünkü bu ilaçta yapılan en büyük hatalardan birinin etki etmediğini düşünerek ilacı bırakmak olduğunu unutmayın.
Ve sayın okurlardan bana ne gibi tavsiye verebileceklerini benim durumumda neyin yapılmasının doğru olduğunu yazarlarsa sevinirim.