Arkadaşlar merhaba. Konudan da anlaşılacağı gibi saç ekim merkezi olarak son derece kararsız kaldım ve de yorumlarınıza ihtiyacım var.
Öncelikle 37 yaşındayım ve ince telli bir saça sahibim. İstanbul’ da oturuyorum. Yaklaşık 2 aydır ekim yaptırmayı planladığım merkez ve doktorların hemen hemen tüm konularını inceledim.
Öncelikle aklımda Asmed(Dilek Çakır) ve AHD Clinic(Muhtemelen Aygün hanım) var.
1- Ahd, DHI kalem tekniği kullandığı için ince telli saçlar için iyi bir yöntem gibilerinden yazılar okudum. Bu konunun gerçekliği varsa lütfen bilgi verin.
2- Asmed Dilek Çakır’ ın da başarılı saç ekimlerine sürekli denk geldim. Fakat kendisi ekim yapmıyor sanırım.
Asmed’deki, 1 greft 1 euro fiyatlandırmasını tercih edeceğime, yani madem bu paraları vereceğime, Ahd Hakan hocayı da seçeneklere eklesek pek yanlış olmaz herhalde.
Çünkü her iki yerde de ekimleri ekip yapıyor. (Çok başarılılar). Fakat Dilek Çakır fiyatına Hakan hoca direkt tercih de edilebiliyor. Çıkamadım ben bu işin içinden.
Bu konu hakkında fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Uzun bir yazı oldu üzgünüm dostlar.