Herkese merhaba arkadaşlar.Bir süredir forumu ve insanların saç ekim yolculuğunu takip ediyorum.Bu süreçte herkesin olduğu gibi benim de endişelerim vardı. Operasyondan sonra istediğim gibi doğal bir görünüm olmazsa ya da donör bölgesi çok hırpalanırsa gibi endişeler..Bu forumda yeni açılan Ankara da dr bekir bek ile ilgili gönderiler açıkçası ilgimi çekti.Bütün aşamalara kendisinin katılması eski hlc doktoru olması gibi ve kullandığı yöntem saç çizgisi tasarımı.Onun sonuçlarında donör bölgesi neredeyse hiç alım yapılmaış gibi homojen bir görünüme sahip dolayısyla kendisiyle irtibata geçmeye karar verdim ve merak ettiğim bütün soruların cevaplarını aldım.güzel bir konsültasyon süreci oldu
Operasyona gelirsek 5 ve 6 aralık olmak üzere 2 gün süren bir operasyon oldu.İlk olarak saç çizgisi tasarımı-ki bu siz tamam diyene kadar sabırla devam ediyor,sonrasında traş hazırlığı ve greftlerin alınması yerleştrilmesi şeklinde 2 gün boyunca ve günde 2şer seans şeklinde oldu.7 aralıkta kafamdaki bandajlar çıkarıldı ve dr Bekir ilk 10 gün boyunca yapmam ve sakınmam gereken şeyleri anlattı.
Ankara'da yeni açılan bir klinik ama çok nadir karşılacağınız bir profosyonellikte operasyon yapıyorlar.Mesela diğer kliniklerde olmayan bir şeklide ne kadar greft gerekeceği ile ilgili tahmin değil,saç çizgisi çizildikten sonra onun kalıbı alınıp orada olan cm lere bölünmüş bir başka form ile tam olarak ne kadar greft gerekeceği size söyleniyor.Ayrıca hem greft alım aşamasında hemşire doktor bekir e alınan kök ve buradaki tekli ikili ve çoklu greft miktarını söylüyor.Operasyon sonunda toplam kaç greft alındığını ne kadarının tekli ne kadarının 2li ve çoklu greft olduğunu objektif bir şekilde size sunuyorlar.Bayağı hoşuma gitti
Aşağıda Operasyon sonrası fotoğraflarımı yayınlıyorum.Lütfen yorumlarınızı bildirin