Merhabalar arkadaşlar. Ben İzmir'de ikamet ediyorum yaşım 44 yaklaşık 4 yıldır saç ekimi yaptırmayı düşünüyordum fakat İzmir'de gitmediğim aramadığım takip etmediğim klinik kalmadı diyebilirim İstanbul'da yaptırayım dedim yine olmadı hep bir şekilde vaz geçtim ya kötü yorumlardan ya içime sinmemesinden dolayı hep erteledim. İnstagram'da tesadüfen alibulunsacekimidiyarbakır adlı sayfayı tamamen tesadüfen gördüm ve 6 ay izlemeye aldım. Paylaşılan resimler o kadar doğal o kadar güzeldi'ki tesadüfen bir kişiye mesaj attım ve 2/3 ay kadar süreç ile ilgili sohbet ettik. Sonunda karar verdim ve 25 ekimde 28 kasıma randevu alabildim. Sabah 5 uçağı ile gidip 8de Klinik'te oldum.9 da ekim sürecine başladık saç kesimi alın çizgisi gibi detaylar 2 saate yakın sürdü 11 de ekime başlayıp akşam 10 a kadar sürdü alan ve açıklık çok olduğundan 5050 Greft ekim yapıldı ekimde hiç ağrı sızı yada olumsuz bir durum yaşamadım genel olarak sohbet muhabbet eğlenceli geçti hatta 1 saat kadarda uyumuşum yorgunluktan.6 kişilik ekiple yaklaşık 11 saat sürdü molalarla birlikte. Ekim esnasında 2 adet serum verildi rahatlatıcı ve ağrı kesicili serumlardı. o gece klinikte kaldım çok rahat ağrısız geçti Ertesi gün bütün gün boştum ilk yıkamam yapıldı.
gün içinde eski ekim yapılan kişiler geldi yaklaşık 10/12 kişi ile sohbet ettim ve herkes gayet menmundu kimi 2 gün kimi 3 ay önce ektirip prp ye gelen kişilerdi. ben çok memnun kaldım gitmek isteyenler araştırıp gidebilir. ben izmir'den 1buçuk saatlik uçak yolcuğu yapıp gittim iyiki'de gitmişim ve çok doğru bir karar verdiğimi bugün 11 günüm de bile diyorum. kendim için her gün fotoğraf yüklediğim bir İNSTAGRAM hesabı açtım dileyen ordanda süreci takip edebilir instagram adresim sacekimgunlugu