Saç Ekimi Sonuçları
Dostum finasterid vb kullanmayı düşünmüyor musun?
Gelişme var mı hocam benzer kelliğe ve yakın tarihte aynı kliniğe ekim yaptırmışız. Merak ediyorum senin süreçler nasıl gidiyor?
Dostlar gelişme yok maalesef yani çıkan saçlar oldu ancak çoğu saç kısa şekilde dipte kaldı. Uzamıyorlar yani öyle dipte duruyorlar. Güncelleme fotoğrafını traş olduktan sonra atacağım.
Gelişme olduğunu hiç sanmıyorum sizin konunuz var mı bilmiyorum ama sizde de beklediğiniz gelişme olmadığına kalibimi başarım Ahmet tosun ekimlerinde %80 çıkış elde eden gerçekten çok nadir maalesef bu gerçekle ekim yaptıranlar olarak yüzleşmek gerekiyor. Fonlanma hatası adı verdim bu tip ekimcilere
Ya bir şey diyeceğim aynı sorun bende de var. Elimi atıyorum minnacık saçlar ama büyümüyorlar. Elime batıyorlar ama büyümüyorlar. Çok acaip niye böyle acabaVar hocam yorum yapmışsınız zaten. Şu anda benimde çıkış oranım çok düşük ama kendi konumda da söylediğim gibi kötü hiç bir yorumuna denk gelmedim. Valla ben 6.ayımı bitirdimhalen bekliyorum çıksınlar diye
Arkadaşlar yeniden merhaba ya bu ekilenler böyle kısa kısa kaldılar ne önerirsiniz ?