Gönderen Konu: Acil yardım gerekli arkadaşlar :( Resim eklendi Arkadaşlar ..  (Okunma sayısı 3686 defa)

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar aramıza yeni katildim..35 yaşındayım ve bende on sakak bölgesine saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum..saçlarım zayıf ve ince telli..Ekilecek saçların çıkmama ihtimali varmidir? Ekimden sonra bir ilaç yada  ürün kullanmamiz gerekirmi?Bana ne kadar greft ekilmeli ve istanbul içi bütçemiz çok yorulmadan dümdüz bir saç çizgisi nasıl elde edebilirim ???şimdiden çok teşekkür ederim..
http://www.directupload.net/file/d/4944/xfp7eopc_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/4944/hu6zxdge_jpg.htm

http://www.directupload.net/file/d/4944/monqv95g_jpg.htm

2pac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Acil yardım gerekli arkadaşlar :( Resim eklendi Arkadaşlar ..
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2017, 05:51:05 »
Merhaba hocam fotoğraflardan birşey belli olmuyor saçların seyrekliği,tepe bölgeniz vs.Ekimden önce ve sonra ilaç kullanan diyen doktorlar var yada vitamin takviyesi kullanan diyenler var.Sizin bütçenizin üst limiti nedir ona göre yorum yapmak lazım?

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2017, 06:02:12 »
Hocam 5.000 tl verebilirim en fazla :(

2pac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2017, 06:14:48 »
Hocam forumda oldukça konu mevcu şimdi öneri yapsam uygun olmaz 1 hafta burdaki ekim sonuçlarına bakarsanız size uygun ekim merkezine karar verebilrisiniz.Kafanızda illa ekimi yapacak kişi doktor olacak diyorsanız fiyatlar biraz yüksek.Ama ayırdıgını butceye gayet guzel ekım yapan yerlerde mevcut tercih meselesi.Birde fiyatla alakalı değil bazı arkadaşlar 25-30bin tl verıp ama husranla sonuclanan ekım sonucları oldu.Burda tecrube edılen ekım merkezlerını dıkkatlı ınceleyın ayrıca ılac kullanımıyla ılgılı yan etkıler vs.konularda sızın bılgılı olmanızı saglar ekım teknıklerıne bakın.Yanı ekım yapcağınız yerı sorularla deneyın cok yere sordum tatmın olamadığım cevaplar aldım ekım surecımı bunlar etkıledı benımde.Ayrıca acıklıklığınız cok yok 2500 greft veya daha az bir mıktara kapanabilir açıklıgınız daha net bır fotograf atarsanız daha tecrubelı arkadaşlar yardımcı olacaktır sıze.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2017, 10:18:01 »
Foruma fotograf yükleye bılırsınız link seklınde foto kullanmanıza gerek yok böylece daha kolay olur herkesın görüp yorum yapması fikirlerini belirtmesi.
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2017, 11:46:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2017, 13:17:20 »
Çok teşekkur ederim daha detaylı resimler aticam

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2017, 13:31:34 »
Umarim yapabilmisimdir

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2017, 13:33:51 »
Saçlarımın şimdiki hali bunlar arkadaşlar yaş 35 ve ön dümdüz bir alın çizgisi istiyorum..saçlarım ince telli cikarmi bilmiyorum tutarmi? Ne kadar greft gider ve istanbul içi 5000 tl bütçe ile bu iş cozulumu? Yardım edersiniz sevinirim psikolojim bozuldu :/

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Aralık 2017, 13:38:51 »
hocam acil falan yazınca bende ciddi anlamda bir şey oldu zannettim açıklığımız benzer ben sonuç aldım rahat ol olur senin saç ama bu şekilde başlık açma forumda noorwod 5 6 7 açıklığı olan arkadaşlar var senin saçlara kavuşamıyorlar biraz empati ..dr ları araştırınız bütçeye göre serdar gökrem hakan doğanay ilhan serdaroğlu zekeriya kul, özgür nalbant, ekimlerine bakınız..eğer bütçeyi aşarım derseniz koray erdoğan muttalip keser

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Aralık 2017, 13:50:01 »
Saçlarımın şimdiki hali bunlar arkadaşlar yaş 35 ve ön dümdüz bir alın çizgisi istiyorum..saçlarım ince telli cikarmi bilmiyorum tutarmi? Ne kadar greft gider ve istanbul içi 5000 tl bütçe ile bu iş cozulumu? Yardım edersiniz sevinirim psikolojim bozuldu :/

Sen bu kafayla gidersen yakarsın kendını önce bir araştır ögren saç ekımı  dümdüz alın cızgısıde olmaz dostum
Global Moderator

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2017, 13:57:05 »
Farkında olmadan kırıp uzduysem hakkınızı helal edın arkadaslar ama ınanın gozum hep orda psıkolojım bozuldu..25 29 lu yaslardakı saclarım yok artık..zeytınyag yılang cam terebentın kuru yapıyorum faydasız.. mınoksıl sureklı kulanmak gerek ayrıca sakaklarda ıse yaramıyor..

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2017, 16:56:20 »
Tek endişem saclarim ince telli ve zayıf ekim sonrası tutmama olurmu ? Doner alan iyi fena değil açıklık yok bu arada

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2017, 17:30:03 »
hocam saçlarınız yaşınıza göre çok iyi bence gerek bile yok ekime verteks açık değil ise.insan kendini nasıl güzel görüyorsa nasıl iyi hissediyorsa öyle olması daha iyi. Araştırın sizin açıklığınız az güzel sonuç alırsınız ama dümdüz ön çizgisi çok yapay durur.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2017, 19:08:54 »
Bu saça psikoloji bozuluyorsa ben atlamaya gidiyorum o zaman.Saka bı yana gerçekten dert edilicek gibi durmuyor ama illa yaptiracam diyosan da çok maliyetli bişey olmaz tahminimce klasik şakak ekimi

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2017, 19:10:48 »
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..foruma baktım araştırdım hakan bey şu an ideal gibi duruyor maliyet ve kaliteli ekim açısından. .yuksek miktarlar veremem o durumum yok..5 bin é kadar halledebilirsem çok iyi

Facebook Twitter Instagram