Gönderen Konu: Acil yardım gerekli arkadaşlar :( Resim eklendi Arkadaşlar ..  (Okunma sayısı 3687 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Acil yardım gerekli arkadaşlar :( Resim eklendi Arkadaşlar ..
« Yanıtla #16 : 22 Aralık 2017, 19:55:34 »
Ruhinin konuyu bir incele istersen durum benzer
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Aralık 2017, 20:02:05 »
Bulamadım konuyu :(

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Aralık 2017, 21:21:15 »
en zor vakalardan biri,iki tel ektilermi saç çıkmış gibi olur ama ekim yoğun olmazsa hiç havalı olmaz sıradan gözükür bence

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Aralık 2017, 21:54:53 »
Arkadaşlar ince telli saçlar da ekim başarılı olurmu ? Birde dümdüz bir saç çizgisi gerçeklesirmi?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Aralık 2017, 22:09:17 »
Arkadaşlar ince telli saçlar da ekim başarılı olurmu ? Birde dümdüz bir saç çizgisi gerçeklesirmi?

Kendiniz için soruyorsanız ;
-sizin sac TElleriniz inçe degil..
-dümdüz sac çizgisi feminem bir görüntü ortaya çıkartır.
3. Sizin pek ekime ihtiyacınız YÖK.. acele etmeyin

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Aralık 2017, 22:45:51 »

Kendiniz için soruyorsanız ;
-sizin sac TElleriniz inçe degil..
-dümdüz sac çizgisi feminem bir görüntü ortaya çıkartır.
3. Sizin pek ekime ihtiyacınız YÖK.. acele etmeyin
Hocam bilgiler için çok teşekkürler ama dökülme belirli bir yaşta durmuyor sanirim..30 32 yaşlar inanılmaz güçlüydü hatta 5 6 ay önce bile yazın deniz havuz yapmama rağmen iyiydi..ne zaman yaz bitti bu 5 6 ayda saçlarda gerileme oldu ..anlamadım :( öndeki çizgiyi yakalamak istiyorum 5.000 tl bütçe var ..istanbul içi bir yer olursa harika olur..

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Aralık 2017, 17:14:20 »
Arkadaşlar my hair center istanbul da ..burayla ilgili bilgi sahibi olan varmı ?

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Aralık 2017, 12:35:05 »
Bu konularda bi troll havası seziyorum. yani başka türlü açıklanamaz.
Keşke böyle saçlarım olsa,

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 27 Aralık 2017, 13:30:58 »
Kardeşim benim neden gereksiz yere kendimi de sizleri de üzeyim..ben bir dönem sinema tiyatro sektöründe bulundum..26 28 30 lu yaşlarda inanılmaz gür ve dümdüz bir saç çizgim vardı. .şimdi kenarlardan açıldı sağ ve sol sakak geriledi. .minox o bölümlere işé yaramadı..finasterid bulaşmak istemedim..Vücut geliştirme yapıyorum ve steroid kullanmıyorum acaba sporun dökülmeye etkisi oluyormu bilmiyorum..kısaca yaşım 35 ve çokda kayıp vermeden ekim düşünüyorum..1000-2000 greft arası uygun gibi..my hair center istanbulda seans basi çalışıyormuş ve 3500 tl fiyat verdiler..bilgisi olan varmı ?

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Aralık 2017, 13:54:35 »
Kardeşim benim neden gereksiz yere kendimi de sizleri de üzeyim..ben bir dönem sinema tiyatro sektöründe bulundum..26 28 30 lu yaşlarda inanılmaz gür ve dümdüz bir saç çizgim vardı. .şimdi kenarlardan açıldı sağ ve sol sakak geriledi. .minox o bölümlere işé yaramadı..finasterid bulaşmak istemedim..Vücut geliştirme yapıyorum ve steroid kullanmıyorum acaba sporun dökülmeye etkisi oluyormu bilmiyorum..kısaca yaşım 35 ve çokda kayıp vermeden ekim düşünüyorum..1000-2000 greft arası uygun gibi..my hair center istanbulda seans basi çalışıyormuş ve 3500 tl fiyat verdiler..bilgisi olan varmı ?

Saç kaliten iyi. Yaşın da göz önüne alınınca saç dökülmen az olmuş bu da olumlu. Steroid kullanmadığın sürece vücut geliştirmenin saç dökülmesine etkisi olmaz. Seni zor bir saç ekimi beklemiyor ama yerinde olsam biraz daha para biriktirir ve kendisini kanıtlamış bir doktora giderdim. 8-12 bin lira bandına çıkarsan bahsettiğim nitelikte doktorlar bulursun. Forumda onlarca doktorun sonuçları mevcut ve fiyat bilgileri de var. En az 6 ay araştır hem o arada para da biriktirirsin. Sonra da kendin için en iyi olduğunu düşündüğün doktora ekimi yaptırırsın.

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 27 Aralık 2017, 14:26:15 »
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim sana ..arastiricam kesinlikle en iyi şekilde titizlenerek..

Facebook Twitter Instagram