hocam merhaba bende artık zekeriya hocayı dusunuyorum 1-2 sorum olacak cevap verirsen cok mutlu olurum.
1 zekeriya hoca hemsire calıstırmıyor bu dezavantaj mı sana göre
2 mikro motor ensene ekstra zarar verdi mi bence bu işlemi yapan doktorlar işin kolayına kacıyor manuel alım yapmayarak
3 zekeriya hoca bildigim kadarıyla klinikte calısıyor rapor falan alma olasılıgı bildigim kadarıyla olmuyor hepsi bir yana kötü bir sonucta şikayet edebilecegimiz bir kurum yok ortada.
4 ekimden sonra kullanman konusunda zorladıgı ilaclar oldu mu proscar minox tarzı ( bildigim kadarıyla koray hoca falan zorunlu tutuyormus proscarı) ben kesinlikle karsıyım.
verecegin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim saglıklı günler dilerim
Merhaba, bildiğim ve tecrübe edindiğim kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım hocam.
1- Hemşire çalıştırmıyor bildiğim kadarıyla ve çalıştırmasına da gerek yok bence her işi kendi yapıyor nerdeyse ki buda Zekeriya hocanın en iyi yanlarından birisi diye düşünüyorum. Asistanı Leyla hanım var oldukça yardımcı oluyor oda zaten
2- Mikromotorla alım yapılması bence daha iyi ve pratik, kötü duran donör bölgeler konusunda da mikromotorla alım yapan doktorların senin saç teli kalınlığına göre kullandıkları punchın çapından kaynaklı kötü sonuçlar çıkabiliyor diye düşünüyorum. Ama bu konuda Zekeriya hocam işini biliyor bence paylaştığım donör bölge fotolarımdan da görebilirsin çok iyi iş çıkardı memnunum.
3- Rapor konusunda bi bilgim yok fakat ben Özel Biruni Hastanesi'nde ki yerinde ekimi yaptırdım. Kendisi aynı zamanda burada da bulunduğunu ve estetik ameliyatlar vs yaptığını söyledi yani rapor verebilir diye düşünüyorum. Şikayet konusuna gelicek olursak tabiki dava açabilirsin fakat ekimi yaptırmadan önce bana 2-3 kağıt imzalattılar biraz baktım özet olarak "heran herşey olabilir dolayısıyla şikayet hakkı doğmaz" gibi bişiler yazıyordu
4- Ekimden sonra bi kağıt veriyolar zaten orada ne yapacağın, ilaçlar vs yazıyor. İlaçlar da -Solgar Biotin, -Finasterid Pro-pecia, Minoxil sprey yazıyordu. Zekeriya hocam "kullanman şart değil ama kullanırsan daha iyi sonuç alabilirsin" dedi. Bende minoxil sprey hariç diğer iki ilacı kullanıyorum.