senin saclar kalin ve hafif dalgali galiba. ekim icin bu büyük bi avantaj. daha az bi miktar graft ile daha cok alan kapatilabiliyo böyle.
hic ekimden önce finasterid veya minoxidil kullandinmi?
Saç tipim aynen dediğiniz gibi. Dalgalı ve biraz kalın. Sadece minoxil kullandım 1 ay falan sonra bıraktım.
Gönderen: ismael
3000 grefti cok geniş alana ekmiş
normalde hocanın tarzı bu değil
siz mi istediniz bu sekilde ekim
bide donör fotosu varsa atabilir misin öncesi ve sonrası
Şişlikten dolayı çok geniş alan gibi duruyo aslında çünkü resimleri operasyondan çıkalı 4-5 saat olmuşken çekmiştim. Şuan biraz daha oturdu görüntü olarak ama hala biraz şişlik var 2-3 güne geçer demişti zaten. Ekime başlamadan önce hocam bana kalemi verip kafandaki alın çizgisini çizermisin dedi. Bende biraz aşağıda çizdim tabi.
Şekil olarak güzel ama seyrek ekim olabilir bu şekilde dedi onuda ben istemedim. O yüzden çizgiyi az bişi daha yukarı kaldırdık. Donör bölgesinin ekim öncesi hali yok. İlk yıkamadan sonra orayıda çekip koymaya çalışıcam.
Gönderen: norvecli
Øncelikle hayirli olsun. Insallah istediginiz sonucu alirsiniz.
ismael hocama katiliyorum bende. Kul'un tarzi bu degil. Genis alana 3000greft gibi. Bide resimleri cok yakindan cekmisiniz. Bir kuş bakisi foto koyabilirmisiniz? Tam alani gørmemiz acisindan
Sağol hocam. İlk yıkamadan sonra tekrar resim paylaşmaya çalışıcam.
Gönderen: serhun2009
Saç ön çizgisi bu kadar zigzakli mi oluyor yoksa şişliklerden mi öyle gözüküyor
Bende ilk aynaya baktığım da tuaf gelmişti. Hocama da söledim hatta genelde kalem çizgisi insanları yanıltır dedi. Yıkamalardan ve kalem çizgisinin kaybolmasından sonra doğallığı farkediceksin dedi bakalım benimde pek endişem yok zaten o konuda