Selamlar, uzun süredir saç ekimini araştırıyorum Ama saçlarım uzun olduğu için saçların tümünü traş ettirmeden nasıl yaptırabilirim iş hayatına nasıl daha erken dönebilirim düşüncesinde idim. Traşsız ekim benim için en önemli konuydu. İnternetten araştırmalarım sonunda Hakan doğanaya rastladım Kendisi ile yüz yüze görüştüm. ekonomik olarak para sorunum yoktu. Doktor bey ,saç yapım itibarı ile uygun bir aday olduğumu rahatlıkla yapılabileceğini belirtti. tamamen traşsız değil ama uzun saçlarımdan dolayı traş edilen bölgenin gizleneceğini belirtti. Kendisi ile konuşmamda va bana bilgisayarından gösterdiği bir kaç örnek ten sonra kararımı verdim ve nihayet yaptırdım. Bugün 1 ayımı doldurdum. Traşsız ekim düşünen arkadaşlar açısından da paylaşmayı uygun buldum Ekim yapılacak alanım çok büyük değil 2000 greftin yeterli oalcağını belirtti hoca. Nihayet ekim gününe de karar verdik ve işlem gerçekleşti.
Ameliyat yaklaşık 5-6 saat sürdü. Konfor açısından ekim benim açımdan gayet rahat geçti. enseden şerit şeklinde iki aryı bölüm traş edildi. Fotoları ekleyeceğim. Daha sonra enseden saçların alımına geçildi Ahmet diye genç bir delikanlı alımı yaptı . En fazlla 2 saat sürmüştür tam hatırlamıyorum Sonra öğlen yemek molası , daha sonra da Hakan Doğanay saç cizgimi tekrar ayarladı, anesteziyi yaptıktan sonra ekime geçildi. Ekimi tek başına Hakan Bey kendisi yaptı. Ekimde 2,5-3 saat falan sürmüştür.
Ertesi gün saç yıkamam yapıldı hocanın tavsiyelerinden sonra ayrıldım.10 gün sonra tekrar kontrole gittim kabuk falan kalmamıştı.
Bu gün itibarı ile 1 ayı doldurdum saçlardan bir kısmı döküldü daha dökülürmü tam kestirmeiyorum.
Ekimin 2-3 günü bile ekim yaptırdığım kimse tarafından anlaşılmadı. Yanlız arkadaşlar, Hakan Bey herkese bu şekilde ekim yapılamayacağını uygun bir aday olduğu için bu şekilde yaptığını özelllikle belirti.
İstenilen sonu için en az 6-7 ay beklemek gerktiğini söyledi. Hayırlısı bakalım Bekleyeceğiz Ara ara paylaşım yapıp sizleri de bilgilendireceğim