Merhaba ahali
Yıllardır aklımın hep bi kenarında vardı saç ektirmek ama başlarda kesin kararlı değildim. Tam niyetlenmiştim ki pandemi patladı. Pandemi bitti şu başladı, öteki bitti, beriki başladı derken sürekli erteliyordum. En son geçen yıl yaz bittiğinde 1-2 yer ile görüşmüştüm ama o zaman da yine arkadaşla beraber ektirelim dedik, araya hastalık girdi derken iptal olmuştu. Sonunda geçen ay yeter dedim ve Şahin Bey ile görüşmeye gidip hala bir umut var mı kafada sorayım dedim. Gitmişken gün de aldım karar bağladık. Gerçi bunda bile bi 2 hafta ertelemek durumunda kaldık çocuğun okulu tatil vs derken
Benim gibi kararsız ve erteleyip duranlar varsa , ertelemeyin arkadaşlar. 3 sene önce ektirmeyi düşündüğüm zaman ki fotoğraflara bakıyorum donörün maşallahı varken şu an yerinde yeller esiyor. maksadımız yeleler essin
Velhasıl girizgahı yapmışken sebebi ziyaretime geleyim;
İlk görüşmeye gittiğimizde zaten çok uçan kaçan bir beklentim olmadığını, donör bölgemin azlığının farkında olduğumu vs belirtmiştim. Şahin Bey de baktığında ince telli ve az olduğunu söyledi zaten. İlk ekimde önleri kapatıp, sakal destekli 2.ekim yapabiliriz demişti o zaman da.
Açıklığın çok, donörün ince olduğu çok beklentimin olmadığı bir ekim aslında. Ama yaptırmazsam da içimde kalacaktı, hazır Şahin Bey'i de bulmuşken denedik bakalım.
Sabah 8:10 gibi felan gittim merkeze, hazırlıklardı şunlardı bunlardı derken 8:50'de başlamıştık herhalde. 15:30 gibi de bitti herhalde. Uykum geldiği her an her yerde uyuyabilen biri olduğum için alım yapılırken 1 saat kestirdim bile
ekim yapılırken de ara ara içim geçti zaten
zaten sohbet muhabbet zaman geçiyor, en kötü ekim yapan arkadaşları dinleseniz gene zaman geçer. Zira bence ekimin en zor olayı 7 saat sürmesi
acı eşiği düşük biri olarak beni bile çok rahatsız etmedi iğneler, normal bi acı eşiği olan biri çok sallamaz bence o iğneleri.
Fotoğraflar sırasıyla;
Ekimden 1 ay önce önden,
Ekimden 1 ay önce yandan,
Ekim günü planlama,
Ekimin hemen sonrası,
Ekimin ertesi günü tepe görünümü,