Merhaba, bu forumu nasıl bulamadığımı aklım almayacak şekilde kendime kızarak yazıyorum.
2 hafta önce alın daraltma için bir saç ekimi yaptırdım bir doktor ile, 15. gündeyim. İyi arastirdigimi dusunuyordum ama saniyorum yanilmisim. Bir kadınım. Maalesef çok belirtmeme rağmen doğal olmayan ve yüzüme göre orantısız şekilde aşağıda olan bir ön cizgim olduğunu düşünüyorum. Cok erken biliyorum. Belki doğal çıkacak bilemiyorum ama çok aşağıda olduğunu düşünmek aşırı yıpratıyor beni şu anda ve süreç zaten çok zorken bu beni çok çok daha zorluyor psikolojik olarak. Öğrenmek istediğim bu öndeki ekilen saçların alınması mümkün müdür? Alın cizgimin daha doğal ve yüzüme göre biraz daha yukarıda, orantılı duzenlenmesinin bir yolu var mıdır? Bunun icin doktor arastirmaya basladim, insanın nasıl basireti baglaniyorsa öyle bağlanmış benim de demek ki bu forumu yeni buldum, hayatimi mahvettikten sonra. Basiretim baglandi kendime kiziyorum fakat su an yapacak da bir seyim yok sonrasinda ne yapabilirimi dusunmekten baska. Antalya'dayim. Burada yazılanlardan yola cikarak Hakan Doğanay ve Esma Serkan tetik ile görüştüm. 8 Ay sonunda ihtiyaca göre düzenleme olabileceğini söyledi Hakan Bey. Serkan Bey memnun olabileceğimi dusundugunu, fakat yine de olmazsa lazer epilasyon deneyebilecegimi söyledi. Bir de yine buradan görüp Şahin Çelik ile de iletişime geçtim on cizgi duzeltmede onerildigi icin, altın orana uygun gözüktüğünu ve çıktıktan sonra yüksek ihtimalle memnun olacağımı söyledi. Gerekecegini dusunmedigini ama yine de begenmezsem iletişime gecmemi istedi.
Sizce su anki durum nasil, nasıl ilerlemeliyim, görüşleriniz önemli. Şimdiden teşekkürler.