Saç Ekimi Sonuçları
Hocam maşallah saçlar çok güzel olmuş. Belli ki gelişme devam ediyor. 198.gün ile 8.ay resimleri arasında baya fark var. Güzel günlerde tara saçlarını
Hocam saçlarını bu şekilde mi kullanıyorsun yoksa şekil veriyor musun? Süreç güzel ilerliyor bence kapatıcılık daha da artmış sen ne düşünüyorsun?
Çok iyi bir geri dönüş olmuş. 7.aydan sonra burdan dönmez dedim ama son fotoğraflar çok iyi ekim kurtulmuş. Darısı başıma olur inşallah
Sağolasın hocam. Sizin konuyu baştan sona okudum. Çok bilgim olmasa da tepe bölgesinin zor ve yavaş gelişim gösteren bir bölge olduğunu biliyorum. 12-18.aylar arasında umarım beklediğiniz ataklar olur. Minoksidile mesafelisiniz sanki ama onu kullanmak da katkı sağlayabilir. Bendeki gelişimi ben daha çok ona bağlıyorum açıkçası.
Bizde bekliyoruz hocam biraz daha biraz daha diye diye içimizden:) minox ile benim berbat tecrübelerim var. Onu asla kafama sürmem. Ekimin başında yine bir arkadaş minoxsuz tepe ekimi zor demişti. Yine de ben tövbeliyim minoxsa ilk aşamada kel kalmamı sağlayan o oldu. Kullanırken iyi bıraktığında tuttuklarından fazlasını götürüyor. Ama size fayda sağlamış görünüyor umarım bıraktığınızda da sizi üzmez