dht seviyelerin yeteri kadar düşmediği için finasteride niye döndünki avodart daha etkili değilmi senin için en iyi tedavi finasteride+minoxidil+ru58841 demişsinde avodart yetersiz gelirken finasterid nasıl etki etsin ben avodartın yanına finasterid eklemeyi düşünüyorum normalde ama fin ekleyince ekstra dht baskılıyomu yoksa aynı seviyedemi dht basklılıyo onu anlayamadım bide ru dediğin ilaç ne kadar etkili olabilirki topikal olarak kullanılan bi ilaç ne kadar etkili olabilir en fazla minyatürlerin büyümesini sağlar saç çıkarmak işin ekstrası benim amacım dökülmeyi azaltmak minimuma indirmek o yüzden bunun oral ilaçlarla olucanığı düşünüyorum aldactone gibi testosteronsuz kendini BERBAT hissedersin demişsin bide bu ilaçlar testoyu yüzde kaç baskılıyabilirki en fazla ama zaten testonun tamamını baskılamıcazki sadece belli bi seviyeye getiricez bu ilaçlarla normal insanların seviyesine yani bide ruyu nasıl sipariş edebiliceğim hakkında bilgi verebilirmisin ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu arada
şu araştırmayı bir translate edip oku bakalım dht ne kadar baskılanmış?
https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/2051415820926301finasteride ve dutasteride birlikte kullanıldığında ekstra hiçbir faydası olmaz tamamen karaciğerine ve parana yazık
ru58841 topikal kullanımda güçlü bir antiandrojen sadece kafa derisindeki androjenleri etkiliyor biraz araştır ne işe yarıyormuş etki mekanizması neymiş
testosteronsuz kendini BERBAT hissedersin demişim çünkü bir androjen baskın olmak zorunda. testosteronunu baskıladığın an hem ruhsal olarak çöküş yaşarsın hem de jinekomasti gibi yan etkiler yaşarsın
spironolacton androjen (testosteron) reseptörlerini inhibe eder ve bunu içeriden yapar. ilaçlarla NORMAL insan seviyesine indiricez demişsin. erkekteki ana androjen testosterondur ve sen bunu baskılayacaksın
sence bu mantıklı ve normal mi
ru için reçete al ve minoxidilmax'ten sipariş et
ben kullanırsan kesin olarak yaşayacaklarının çok küçük bir bölümünü yazdım
aldactone kullanıyorsan testosteronunun büyük bölümünü baskılamış olacaksın ben önermiyorum fakat senin tercihin