Merhabalar sayın Saç Ekimi Sonuçları üyeleri,
23/11/2023 tarihinde Serkan Aygın klinikte saç ekimi yaptırdım. Planlamam şakaklar 125’er üst taraf ve tepe bölgesi toplam 4200 greft olarak yapıldı. Bugün 2. Gündeyim tamamen konforlu bir ekim oldu. Klinikte herkes çok saygılı ve çok yardım sever aynı araştırmalarımdan edindiğim gibi. Ama benim aklıma bir şey takıldı.
İlk görüşmeye gittiğimde Serkan Aygın bey operasyonumu planladı, gerekli greft ve alın çizgisini oluşturdu. Alın çizgisini çok beğenmiştim. 1 ay sonrasına operasyon günü alındı ve operasyona girdim. Bütün fotoğrafları aşağıda paylaşacağım. Ali bey ve ekibi ekimi gerçekleştirdi. Ekip çok iyiydi kendilerine çok teşekkür ederim. Greft alımından sonra Serkan Beyin çizimi açıldı ve aynısını istediğimi söyledim. Serkan beyin çizimi hali hazırdaki ön çizginin bir parmak altındaydı. Operasyon esnasındaki çizimin aynı çizgi olmadığını düşündüm ve bunu ilettim kesinlikle aynı ön çizgi olduğunu ilettiler. Sedasyon etkisiyle çok fazla diretemeyip öz çizgiyi kabul ettim. Eski halimin sıkılaştırılmış hali gibi olduğunu düşünüyorum ön çizginin aşağıya alınmamış gibi gözüküyor. Bütün fotoğrafları sizinle paylaşacağım sayın üyeler kafam çok karıştı biraz kendimi bı konuda kötü hissediyorum. Sizce çizgi Serkan Aygın çizgisiyle aynı mı yoksa daha yukarıda mı? Siz ekimi nasıl buldunuz görüşleriniz benim için değerli sayın arkadaşlar.