Öncelikle forumu kuran kişilere buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum çünkü bu forum sayesinde bir çok ön yargımı kırdım , malesef çok güçlü bir donör bölgem yok fakat saç ektirme düşüncesi yıllardır aklımdaydı, takip ettiğim merkezlerden bir kısmıyla görüştüm fakat Büşra Can ekim merkezinin ekimlerini ve sonuçlarını çok beğenmem nedeniyle bu merkezde ektirme kararı aldım.
Gerçekten herkesin dediği gibi paraya önem vermeyen , yaptığı işe değer veren bir ekip var burada, ektirmemden bu yana tek bir kez para kelimesi geçmedi , hatta ekim bittiğinde gidebilirsin dediler, e ödeme yapmadım dedim onuda yarın yaparsın dediler , gerçekten bu beni etkiledi.
Saat 7.30 da operasyona başladık, ekimin başından sonuna kadar Büşra hanım yanımdaydı , alımı kanal açılımını ve ekimi kendisi yaptı buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.
Anesteziden çok korkuyordum çünkü forumda bazı okuduğum konularda Anestezinin inanılmaz acısından bahsediliyordu fakat Emine hanım hiç korkmayın dedi gerçekten de hiç korkulcak birşey yokmuş neredeyse sıfır ağrıyla anestezi yapıldı( ki acı eşiğim çok düşüktür), buradan Emine Hanımada teşekkür ediyorum kendisi de ekimde Büşra Hanım ile başından sonuna kadar durdu ve ekimde oda yardım etti.
İyikide burada ekim yaptırdım diyorum .
Ekim saat 07.30 da başladı alımlar yapıldı, kanallar açıldı saat 1-2 gibi bir mola verdik sağolsunlar güzel bir yemek ısmarladılar , sonrasında ekim saat 18.30 da bitti , tam 11 saat sürdü ve inanılmaz yorucuydu onlar için çünkü açıklığım fazlaydı çok dikkatli olmaya çalıştırlar.
Güzel fikirlerinizi eksik etmez bu süreçte fikrinizi paylaşırsanız çok memnun olurum 🙏🏻🙏🏻