Gönderen Konu: Emphair Ankara Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9572 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Emphair Ankara Saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 22 Aralık 2017, 08:38:52 »
Arkadaşlar merhaba, forumun bayadır takipçisiyim arkadaş vasıtasıyla Ankara Emphair de saç ekimini gerçekleştirdim , ortalama olarak 5500-6000 greft ekildi ne kadar doğru bilemem -)  ücret olarak 4000 TL ödedim

Düşünenlere fikir olması açısından paylaşıyorum , bugün 15. gün ;  çıkan saçlar haliyle biraz kalın ve rengi koyu gibi , normal saçlarım ince telli diyebilirim ;

ön tarafta da hafif bir kırmızılık var; bu kırmızılık haliyle biraz kafa karıştırıyor  (daha çok ön tarafa yoğunlaşıldı operasyonda) şu an Alopecia takviye (içeriğinde b12 , biotin vb gibi içerikler) dışında bir şey kullanmıyorum ; ön tarafın ten rengini bulma süresi sizce nasıl ilerliyor ?

Elimden geldiğince paylaşımda bulunayım , maalesef operasyon öncesi fotolar yok ama üst taraf baya bir açıktı :/

Teşekkürlerr
Ekiminiz hayırlı olsun. Ekiminiz gayet sık yapılmış ama donör bölge yıpranmış. Umarım toparlar. Ara ara foto paylaşırsanız memnun oluruz.

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 02 Şubat 2018, 19:46:24 »
Arkadaşlar merhaba,

60.gün itibari ile görüntüleri paylaşıyorum, haliyle sivilceler oluşabiliyor; sağ taraf donör bölge toparladı fakat sol tarafta tam anlamıyla toparlanma olmasa da  cok da farkedilmiyor,

3. ayda görüşmek üzere -)

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2018, 20:03:11 »
Gayet güzel ilerliyor şok dökülme fazla olmamış ,şanslısınız 3. ayı merakla bekliyoruz.

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2018, 12:06:56 »
Merhaba arkadaşlar 105.gün fotosunu atıyorum orta kısımlarda yoğunlaşma haliyle yeni yeni oluşuyor

Selamlar

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Nisan 2018, 20:45:23 »
Arkadaşlar selam,

144. gün fotolarını atıyorum, orta tarafta açıklıklar yavaş yavaş kapanıyor gibi, sizlerin yorumu da önemli, biarin man diye bir tablet kullanıyorum günde 1 adete indirdim,

ama haliyle insan bir sıçrama bekliyor -) 6-7. ayı iple çekiyoruz bakalım,

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Mayıs 2018, 09:29:15 »
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık olarak 160 günü devirdik gibi, ekim öncesi, ve şu anki halini paylaşıyorum; gidişatla ilgili nedir durumlar sizce? tablet alımını günde 1 e indirdim, bu aşamada sizce yapılması gereken farklı bir şeyler var mıdır? yardımcı olanlar için teşekkürler şimdiden , selamlar

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #21 : 14 Mayıs 2018, 16:05:42 »
Benzer bir açıklıkla ben de oradan ekim yaptırdım. Umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Ben 7. ayda maalesef saç kaybı yaşadım. Başınıza masaj yapın sık sık. Emphair genelde donör bölgesini o kadar yıpratmaz ama sizinkini biraz yıpratmışlar ya da biz öyle görüyoruz.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Mayıs 2018, 11:26:55 »
Sizde nasıl son durumlar ? Açıkçası tek tük dökülmeler oluyor ama mevsimdendir diyorum -)

Bir de ekim sonrası saçlar baya koyu çıktı açıkçası, çok da uzatmadan sürekli kısa tuttum güçlenmesi açısından, fotoda göründüğü gibi sağ tarafta çıkışlar henüz gerçekleşmedi 6. aya yaklaşırken, ama sabır işi sanıyorum , selamlar..

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #23 : 18 Mayıs 2018, 16:08:01 »
Sizde nasıl son durumlar ? Açıkçası tek tük dökülmeler oluyor ama mevsimdendir diyorum -)

Bir de ekim sonrası saçlar baya koyu çıktı açıkçası, çok da uzatmadan sürekli kısa tuttum güçlenmesi açısından, fotoda göründüğü gibi sağ tarafta çıkışlar henüz gerçekleşmedi 6. aya yaklaşırken, ama sabır işi sanıyorum , selamlar..

Tepedeki çıkışlar 8. ay civarı olabiliyor. Bende hala aralardan çıkanlar oluyor. Saç kayıplarımın malesef bir saç losyonundan kaynaklandığını buldum. Şu an biraz toparlandı. Benim konuma https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4358.0 dan ulaşabilirsiniz. 8. aya kadar detaylı resimleri koydum. Kalan 3 ayı da buradan paylaşacağım. Daha sonra bir revizyon operasyonu olacak gibi duruyor.
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Mayıs 2018, 22:54:22 »
Kafakarisik losyonlarla ugrasma diye daha oncede demistim sacina yazik edersin donguyu degistiriyorsun saclar travma yasiyor beslenmeden saclar dokuluyor kalici hasar birakiyorsun kafa derinde finas kullan ve guzel bir vitamin takviyesiyle senin is tamamdir diye dusunuyorum  xpecia yerine daga icerikli kapsamli perftectil ve proscar istwklerini fazlasiyla karsilar losyon vs bunlar fantazi butcene zamanina yazik

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #25 : 18 Mayıs 2018, 23:24:33 »
Kafakarisik losyonlarla ugrasma diye daha oncede demistim sacina yazik edersin donguyu degistiriyorsun saclar travma yasiyor beslenmeden saclar dokuluyor kalici hasar birakiyorsun kafa derinde finas kullan ve guzel bir vitamin takviyesiyle senin is tamamdir diye dusunuyorum  xpecia yerine daga icerikli kapsamli perftectil ve proscar istwklerini fazlasiyla karsilar losyon vs bunlar fantazi butcene zamanina yazik

Çok fazla ürün değiştirmek istemiyorum. Önümüzdeki hafta prp+mezoterapi tedavisine başlıyorum. Umarım başka şeylere ihtiyacım olmaz.
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Haziran 2018, 17:31:15 »
Selamlar ,

Arkadaşlar 6. Aya 2 gün sonra giriyorum, ama ortada boşluklar devam ediyor malum , sizlerin görüşü nedir bu durum için ? 2 3 aya yoğunlaşma sağlanır mı? Ek olarak şunu kullan dediğiniz takviye var mıdır? Bir de aslında saçlarım kendi rengini bulduğunu söyleyemem bildiğiniz siyah çıkıyor:) normalde kumral bi rengi vardı, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Teşekkürler

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 03 Haziran 2018, 00:48:01 »
Selamlar ,

Arkadaşlar 6. Aya 2 gün sonra giriyorum, ama ortada boşluklar devam ediyor malum , sizlerin görüşü nedir bu durum için ? 2 3 aya yoğunlaşma sağlanır mı? Ek olarak şunu kullan dediğiniz takviye var mıdır? Bir de aslında saçlarım kendi rengini bulduğunu söyleyemem bildiğiniz siyah çıkıyor:) normalde kumral bi rengi vardı, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Teşekkürler

Bazı kişilerde bu olay oluyor.saçlar siyah iken kumral çıkanları özellikle çok duydum ama kumral iken siyah çıkanı pek duymadım açıkçası..

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #28 : 03 Haziran 2018, 11:36:13 »
Saçların sıklığı nedeniyle öyle göründüğünü düşünüyorum. Tam karar için en azından 8-9 ayı bitirmek lazım. Takipteyim.
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Haziran 2018, 15:41:34 »
Selamlar ,

Teşekkürler
Selam molvero. Öncelikle, ön tarafta hic saci olmayan birinin, sac ekiminden 6 ay sonra bu görünümü yakalamissa, ben bunu büyük bir basari olarak görürüm. Ayrica sen 6. ayda olmana ragmen, saclarini kisa tutmussun. Kisa olmasina ragmen, cok güzel örtmüs kafa derini. Yer yer acikliklar var ama, daha yogunluk ve kalite artislari olacaktir. Zamani gelince göreceksin. Ekilen saclar siyah olarak cikiyor demissin, buda normaldir. Ekilen saclar genelde bir tik koyu cikar, bariz bir sekilde göze carpar. Bu renk farki 1 yada 1 yildan daha fazla kalabilir, daha sonra ise normal rengine döner.

Facebook Twitter Instagram