Gönderen Konu: Emphair Ankara Saç Ekimi  (Okunma sayısı 9567 defa)

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Emphair Ankara Saç Ekimi
« : 19 Aralık 2017, 21:22:10 »
Arkadaşlar merhaba, forumun bayadır takipçisiyim arkadaş vasıtasıyla Ankara Emphair de saç ekimini gerçekleştirdim , ortalama olarak 5500-6000 greft ekildi ne kadar doğru bilemem -)  ücret olarak 4000 TL ödedim

Düşünenlere fikir olması açısından paylaşıyorum , bugün 15. gün ;  çıkan saçlar haliyle biraz kalın ve rengi koyu gibi , normal saçlarım ince telli diyebilirim ;

ön tarafta da hafif bir kırmızılık var; bu kırmızılık haliyle biraz kafa karıştırıyor  (daha çok ön tarafa yoğunlaşıldı operasyonda) şu an Alopecia takviye (içeriğinde b12 , biotin vb gibi içerikler) dışında bir şey kullanmıyorum ; ön tarafın ten rengini bulma süresi sizce nasıl ilerliyor ?

Elimden geldiğince paylaşımda bulunayım , maalesef operasyon öncesi fotolar yok ama üst taraf baya bir açıktı :/

Teşekkürlerr

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Emphair Ankara Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2017, 23:39:49 »
hayırlı olsun...5500--6000 gibi pek göremedim ben açıkçası...biraz abartı sanki..donör bölgeniz resmide paylaşırsanız iyi olur...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2017, 23:44:47 »
Ekim öncesi hemen sonrası ve donör fotolarınızı da paylaşırmışız?

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2017, 21:08:22 »
Ekim öncesi foto bulamadım ama bulduğumda ileteceğim(gençlik yıllarımdan bir foto buldum onu atayım-)

, şu anda tek sıkıntı ön tarafta hafif kırmızılığın olması :/ donör bölge toparlıyor gibi henüz 16.gün diyebilirim

vertex bölgeden ilk şok dökülmeler başlamıştı yavaş yavaş hareketlenme mevcut fakat sürekli bir acı veren sivilce oluşumu oluyor

Düşünen arkadaşlara yardımcı olması için ara ara paylaşımda bulunayım , kırmızılık için tavsiyeleriniz varsa çok yardımcı olacaktır

selamlar..

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2017, 21:38:48 »
Ekim öncesi foto bulamadım ama bulduğumda ileteceğim(gençlik yıllarımdan bir foto buldum onu atayım-)

, şu anda tek sıkıntı ön tarafta hafif kırmızılığın olması :/ donör bölge toparlıyor gibi henüz 16.gün diyebilirim

vertex bölgeden ilk şok dökülmeler başlamıştı yavaş yavaş hareketlenme mevcut fakat sürekli bir acı veren sivilce oluşumu oluyor

Düşünen arkadaşlara yardımcı olması için ara ara paylaşımda bulunayım , kırmızılık için tavsiyeleriniz varsa çok yardımcı olacaktır

selamlar..

Ekim öncesi dedim ama sen bayağı bir öncesini bulmussun abi:) 10 yıl oncesi sanırım

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2017, 21:40:45 »
hehehe -)) hocam donör olarak hiç foto çekmemiştim ekim öncesi ama emphairden isteyeceğim, saç renginde koyulaşma var şok dökülme yaşanmadığından mıdır acep bilemedim,

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2017, 21:53:57 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Bence greft yerine saç teli sayısını vermişlerdir.

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2017, 22:09:43 »
Teşekkür ederim hocam, büyük ihtimal ; ben de çok zannetmiyorum o sayılara çıkıldığını gidişatı beraber görürüz artık -)

Bu arada 17. günde ort en fazla 20 dk falan bere takmada sizce sıkıntı olur mu ne dersiniz ?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2017, 13:35:37 »
sıkıntı olmaz bere takabilirsiniz .ekiminiz hayırlı olsun öncesi foto mutlaka yükleyin yoksa sonuç için her yorum havada kalır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2017, 19:10:54 »
Hayırlı olsun ekımınız donör den baya saç alınmıs yıpranmıs gibi biraz umarım toparlar açıklığınız faZla güzel bir görüntü olur umarım .
Global Moderator

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2017, 22:21:59 »
Hayırlı olsun bencede donörünüz hırpalanmış biraz ilaç kullanıyormusunız şuan

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Aralık 2017, 22:25:59 »
Merhaba , şu an sadece alopecia kapsül kullanıyorum , dediğiniz gibi donör henüz toparlamadı, biraz da açık tenli ve kumral olunca donördeki açıklık görünüyor maalesef, ortalama donörün ne kadar bzaman alıyor arkadaşlar ?

ön tarafa baya yoğun bir ekim oldu bir de beyaz tenli olunca halen kırmızılık geçmedi , önereceğiniz ilaç vs varsa çok yardımcı olacaktır benim için ,

molvero

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Aralık 2017, 22:27:11 »
İyi dilekler için teşekkürler bu arada, zaman buldukça paylaşımda bulunayım , düşünenlere faydalı olacaktır umarım

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Aralık 2017, 23:31:11 »
geçmiş olsun donör yıpranmış biraz ve greft sayısında bence hata var bu kadar olamaz.inşallah istediğiniz sonucu alırsınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2017, 01:29:46 »
Merhaba , şu an sadece alopecia kapsül kullanıyorum , dediğiniz gibi donör henüz toparlamadı, biraz da açık tenli ve kumral olunca donördeki açıklık görünüyor maalesef, ortalama donörün ne kadar bzaman alıyor arkadaşlar ?

ön tarafa baya yoğun bir ekim oldu bir de beyaz tenli olunca halen kırmızılık geçmedi , önereceğiniz ilaç vs varsa çok yardımcı olacaktır benim için ,

donör toparlanması Tamamen 6 ayı buluyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram