hocam açıkçası saçlarım seyrekti bir süredir ancak kısa kesmediğimden farkında değildim pek sonra bir anda kısa kesince işin ciddileşmeye başladığını anladım doktor assos androvium ve aga-e kullanabilirsin dedi sonra bende bir anda kendimi tavşan deliğinde buldum çünkü psikolojik olarak cidden etkilenmeye başladım bu durumdan sence fin yerine aga-e ya da xpecia da tamamen aynı etkiyi göstermese de belirli bir etki gösterirler mi açıkçası ekim için bir miktar daha zamana ihtiyacım var maddi manevi olarak o sürece kadar 1-2 yıl max olacak şekilde minox kullanımına nasıl bakıyorsun? birde son olarak bu soruları bir cildiye doktoru ile mi görüşsem daha mantıklı olur yoksa saç ekim merkeziyle mi bazen cildiye doktorlarının yeterli bilgiye sahip olmadıkları konusunda şüpheye düşüyorum ayrıca istanbuldaysan ekim merkezi tavsiyeni vs öğrenmek isterim teşekkürler cevap için
aga e tablet veya xpecia finasteride kadar olmasa da içeriği sayesinde bir miktar da olsa iyileşme gösterebilir. yani hiçbir şey kullanmamaktansa bunlardan birini kullanman daha mantıklı olacaktır
minoxidile ise hiç bulaşma lütfen etkisi geçici olur. 1-2 yıl kullandıktan sonra bırakacaksan da daha da kötüleşir saçın.
sen hem dermatoloğa hem de iyi bir saç ekimi merkezine git ve danış. benim önerim ektirdiğim merkez olacaktır fakat sen de bu forumdaki ekim konularına bakarak kendi kararını verebilirsin.
ahmet tosun, medeks, akl klinik, ankara'da şahin çelik, serkan aygın, asuman hair ve en başta koray erdoğan bu forumda en çok önerilen merkezler