Merhaba herkese,
Öncelikle forumda paylaşım yapıp bilgi veren herkese teşekkür ederim. O kadar çok sonuç, bilgi ve yorum var ki bu da bizi kendi araştırmamızı yaparak ekim yerine karar kılmamızı sağlıyor. Ben de sürecim ile ilgili paylaşım yapıp ekim katkıda bulunmak amacıyla konuyu açıyorum.
Bu forum sayesinde detaylı araştırma yaparak Ahmet TOSUN the hair clinic'de ekim yaptırmaya karar verdim. 03.11.2023 tarihinde 5200 greft ekim yapıldı. Ekim öncesinde bilgi alma, ekim sonrası gerekli bilgilendirmelerin yapılması vs her türlü soruma cevap veren Malika hanıma teşekkür ediyorum. Ahmet TOSUN ve ekibi oldukça ilgili, yardımsever ve işini profesyonellikle yapan bir ekip.
Sabah 08.00 de klinikte bulundum ve kan tahlili yapıldı öncelikle. Sonrasında saç traşı ve donör bölgeden kök alımına başlandı. Kök alımı ve sonrasında saç ekimini yapan Ercan bey, Melike Hanım ve Gizem hanım oldu. Yine ekip olarak çok ilgililerdi onlara da teşekkür ederim. Kanalları Ahmet TOSUN kendisi açtı ve ön çizgiyi yine kendisi çizdi. Her şey saat 16.00 gibi bitti. Ahmet bey ara ara odaya girip duruma bakıp hal hatır soruyordu. Ben yaptım bitti havasında biri değil. Saç ekim sonunda da gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Şimdi ekim öncesi ve ekimden hemen sonraki fotoğrafları ekliyorum buraya. Sizlerin de yorumlarını beklerim.