Gönderen Konu: Dermaroller  (Okunma sayısı 10881 defa)

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dermaroller
« : 24 Aralık 2015, 17:08:06 »
Fotoğraftada görüldüğü üzere ciddi şekilde saçım dökülüyor doktora gittim bana sabah minoxill akşam alopecia dermo foam adında köpük formunda ürünü önderdi ve yarın gelecek ürünler. Fakat forumda gezinirken dermaroller adında ürünle karşılaştım bunu almak istedim fakat eczanlerde bulamadım ve çok fazla çeşiti var nasıl kullanacaığımı da bilemiyorum bundan dolayı bunu nereden alabilirim kaç iğnelisini almalıyım nasıl kullanmalıyım sizlerin yardımınıza ihtiyacım vat şimdiden teşekkürler

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dermaroller
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2015, 23:45:38 »
0.5 mm dermaroller alabilirsin..Ben bundan kullanmıştım..Aldığın dermarollerin mikrop kapmaması için koruman gerekiyor..

Eczaneden etil alıp, bir tane kavanozun içine dökebilirsin..Dermarolleri kullandıktan sonra bu alkollü suya koyacaksın. Kapağını kapatacaksın.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2015, 00:09:22 »
Çok teşekkür ederim cevabınız için... Bir sorum daha olacak minoxill kulanmaya başladıktan bırakırsam veya kullanırken saçımın daha çok dökülme riski var mı? Yani yapalım derken yıkmaktan çekiniyorum bide şampuan olarak dermalute aldım doğru mu yaptım veya önerebileceğiniz başka şampuan var mı
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 00:11:59 Gönderen: Ali »

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2015, 02:23:28 »
Eğer cansız saçlarınız varsa Minoxidil'e başladıktan sonra ilk 1- 1.5 ay süresince dökülebilir..Yani zaten kısa vadede dökülecek olan saçlar dökülür ama 3-4 ay sonra daha kalın şekilde çıkar..Bıraktığınız zaman çıkan saçların hepsi dökülür ve dökülmeler tekrar kaldığı yerden devam eder..

Dediğiniz şampuanı kullanmadım ama kötü bir şey de duymadım, kullanılabilir..Minoxidil kullanırsanız, konazol şampuan da haftada 2 kullanın, etkisin artırır..Şampuan olarak, sebamed, prozinc, revivogen, zigavus gibi markaları tavsiye edebilirim.
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2015, 17:59:03 »
Xpecia isminde bi ilaç öneriyorlar başka sitelerde benim durmumdaki hastalara destek ürün olsun diye hatta bazı yerlerde minoxill yerine direk bu ürün bile yazan yerler olmuş bu ilacı almamı önerir misiniz? Herhangi bir zararı olur mu? Bide fotoğraftaki duruma göre minoxilli başımın üstünün tamamına uygulayayım mı?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2015, 17:55:43 »
Xpecia, vitamin içerikli bir ilaç..Çok bir etki beklememek lazım..Bunun gibi shen min, medobiocomplex ve daha benzer içerikte bir sürü ilaç var..Sürekli yeni isimlerle benzer içerikte ürünler geliyor..Doktorlarca da reklamı yoğun yapılan bir ürün olarak görüyorum..

Kullanabiliyorsanız proscar kullanın, yok kullanmam derseniz, xpecia veya benzer içerikte başka ürünlerle tedaviye destek verebilirsiniz.

http://www.kocakfarma.com/tr/prospektus.aspx?id=222

mesela deneyebilirsiniz, ben bundan almayı düşünüyorum, fiyatı da çok uygun.
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2015, 20:55:30 »
Proscar hakkında bilgim yok siz önerir misiniz? Ve yan etkileri ne noktada olduğundan yani ciddiyetinden habersizim açıkcası... Bide şuan kullanmaya başlamalı mıyım yoksa biraz daha dökülmesini beklemeli miyim?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2015, 21:04:50 »
Yan etkileri biraz sıkıntılı bir ilaç..Ama bıraktığınız zaman yan etkiler geçiyor..Yan etki görmezseniz saçlarınızı kurtarır.

Minoxidil'e sürekli devam etmenize gerekiyor ve bir noktada bıkıyorsunuz..

Yani şunu kullanın, bunu kullanın demek yerine kararı kişiye bırakmak daha doğru..En etkili ilaçlar bunlar, bazı forumlarda losyon yapıp kullananlarda var..Geniş bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim, çünkü başlamadan bir şeyleri detaylı bilmek, sonuç almanızda etkili oluyor.
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2016, 00:47:06 »
Peki minoxil bıraktığımda çıkan saçlarımı döker yoksa mevcuttaki tüm saçları mı döker bu önemli çünkü ileride saç ektirmeyi düşünüyorum ondan dolayı dökülmeyecek olan saçıda dökmek istemem

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Ocak 2016, 01:55:10 »
Çıkan saçlar dökülür, mevcut saçlarda normal zayıflama sürecine devam eder..
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2016, 23:30:24 »
Cevaplarınız için gerçekten çok teşkkür ederim beni çok bilgilendirdiniz ve çok yardımcı oldunuz. Konazol alıp haftada 2 gün sırf onu kullancam bide sebamed alıp diğer günlerde onu kullanmayı düşünüyorum doğru anlamışım değil mi? Swpoo diye de bi ürün önerdiler tercih yapamadım daha doğrusu...Yoksa sadece konazol mu kullanayım
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 00:30:56 Gönderen: Ali »

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2016, 01:19:32 »
Çıkarı olan herkes bir şeyler öneriyor :) Gerek yok hocam konazol ve sebamed iyidir..Hatta konazol prozinc ikilisi daha da iyi ama çok farketmez..Köpüklerini kafada 10-15 dakika bekletin, saç derinizin muhteşem temizlenecek, göreceksiniz..Diğer günlerde sebamed veya prozinc deneyebilirsiniz.
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2016, 10:44:18 »
Prozinc markalı şampuana baktım pek çok çeşiti hangisinden almalıyım

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2016, 23:58:54 »
Saçınız kuruysa kuru saçlar için, yağlıysa yağlı saçlar için olan :) yeşil kutu kuru, mor olan yağlı saç için olması lazım.
  • Greft Miktarı 3100

Ali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2016, 00:46:24 »
Bide bu var saç dökülmesine karşı diye yoksa bu mu?

Facebook Twitter Instagram