Herkese merhaba, özellikle son 1 senedir ciddi olarak düşündüğüm saç ekim işlemini forumda da hakkı en çok teslim edilen isimlerden biri olan Ahmet Tosun'a yaptırmaya karar verdim. Kendisini tercih edenler Ahmet Bey için çok samimi ve sıcak kanlı demişler fakat yıllardır görmediğiniz lise sıra arkadaşı yakınlığını kurmayı ben de beklemezdim açıkçası :) Kendisiyle yaptığım ilk görüşmede kesin olarak ektirmeye karar verdim ve 2 Kasım tarihinde operasyonu gerçekleştirdim. Ahmet Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim.
Geçtiğimiz sene saçlarım şu ankinden daha ince bir görüntüye sahipti bu nedenle ekimin sağlıklı olmayacağını düşündüğümden ötürü bir süre ertelemiştim. Onun yerine, biotin, vitamin, kolajen gibi takviyeler kullandım. Sadece bunlar bile biraz işe yaramıştı ki gittiğim cildiye doktoru çok fazla bebek saçım olduğundan bahsetmişti. Bir de beyaz tenli olunca her ışıkta parlayan kafam bu dönemde biraz daha az parlamaya başlamıştı. Bebek saçlarını güçlendirme umuduyla 4 ay boyunca prp yaptırdım. Mart ve mayıs ayları arasında 3 ay boyunca xpecia, mayıs ayından itibaren ise saw palmetto ve biotin+vitamin ile yola devam ettim, operasyondan kısa bir süre önce onları da kestim. Geçtiğimiz seneye kıyasla yan bölgelerde ufak saçlardan dolayı biraz kapanma olsa da tepe ve kulak üstü bölgede neredeyse hiçbir değişim olmadı. Saç dökülme ise oldukça azalmıştı. Önümüzdeki hafta nelerden devam edeceğimi Ahmet Bey ile konuşacağım, minoxidil ve finastride tarzı şeyler kullanmayı düşünmüyorum.