Öncelikle merhaba Mahmut Bey, 3 aydır açık olan konuya, ben sizin konunuza yorum yaptıktan sonra gelip bakmanız hiç de iyi niyetli görünmüyor. Sorunuza gelecek olursak; aynı soruyu sizin konunuzun altında cevaplamıştım zaten ama ayrıca burda da sorma gereği duyduysanız burda da söyleyeyim. Ekim öncesi bir hayli araştırma yaptım, bu süreçte tabi ki koray erdoğanla da görüştüm. Ancak maliyeti benim bütçemi aştığı için oradan vazgeçerek başka merkezlere yöneldim. OKUDUYSANIZ aslında en yukarıda zaten bir hayli detaylı ve uzun bir açıklama yapmıştım ve orda da söylemiştim, Büşra hanımın başarılı sonuçları ve kendine has sıkı dizim ekimi benim ilgimi çekti ve en nihayetinde orada karar kılmama neden oldu. Büşra Can tarafından ekimi yapılan kişilerle bizzat görüşerek görüşlerini aldım, forumun şikayet kısmını ve şikayetvar gibi siteleri detaylıca gözden geçirdim ve hiçbir olumsuz görüş bulamadım. Diğer merkezler arasından neden burayı seçtiğim sorunuza yanıt olmuştur sanırım. Yaptığı işin arkasında duran, ismine ve yaptığı işin kalitesine paradan daha çok önem veren biri olması da beni ayrıca cezbetti. Ekim öncesi kendileri hakkında ne duyduysam,okuduysam yanlarına gidince düşüncelerim iyice pekişti.
Almış olduğum karardan da yapılan işlemden de şuana dek son derece çok memnunum. Ekim için İzmir'den kalkıp D.bakıra gelen biri olarak sizlerin de benzer süreçler yaşadığını tahmin ediyor, bu gereksiz polemiğin daha fazla uzamasını istemiyorum. Zira forumun asıl amacı yapılan işlemler hakkında birbirimize yorun yapıp görüş paylaşmak lakin siz yapılan işlem hakkında yada ekim öncesi sonrası hakkında bir görüş bildirmek yerine sizin konunuz altında yaptığım bir yorum üzerine buraya gelip aynı soruyu bir de burda sordunuz. Size iyi günler diliyor, düşlediğiniz güzel ve gür saçlara kavuşmanızı temenni ediyorum. SAYGILAR VE SEVGİLER...