Gönderen Konu: HİSAR HOSPİTAL İNTERCONTİNENTAL 4000 GREFT  (Okunma sayısı 28032 defa)

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİSAR HOSPİTAL İNTERCONTİNENTAL 4000 GREFT
« Yanıtla #16 : 02 Mart 2016, 16:41:52 »
aynı şey bende de olmuştu.sivilcedir.kendi kendine mümkün değil zaten.

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Mart 2016, 20:45:19 »
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için  teşekkür ederim birazda olsa moralim yerine geldi inş  birşey olmamıştır

Mad_jack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Mart 2016, 23:50:57 »
yok yok rahat ol bendede oldu sonradan çıkıyor hiç bişeyi kafana takma zor zamanları atlatmışssın daha kolay kolay ağır bir darbe almazssan hiç bişey olmaz

dtnc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Mart 2016, 02:30:01 »
Ben de bir sivilce patlatmıştım, saçlar köküylebirlikte gelmiş ve kanama olmuştu ama aynı yerden aynı kök saç üretti. Fotoğraflarda takip ettim.

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2016, 15:41:38 »
Merhaba Arkadaşlar Ekimin 105 günü bugün bi foto paylasiyim dedim sizce sonuç nasıl ilerliyor saçlar arkayi 1 numara  önleride makasla kısalttırdım yorumlarınızı bekliyorum Saygılar..

BlackAndWhite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Mart 2016, 15:56:56 »
Merhaba Arkadaşlar Ekimin 105 günü bugün bi foto paylasiyim dedim sizce sonuç nasıl ilerliyor saçlar arkayi 1 numara  önleride makasla kısalttırdım yorumlarınızı bekliyorum Saygılar..

Karşılaştırma yapabilmemiz için ekim öncesi fotonu paylaşabilir misin? Buradan görüldüğü kadarı ile başarılı bir sonuca doğru hızla ilerliyormuşsun gibi görünüyor.

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2016, 16:02:53 »
Arkadaşlar Ekim Öncesi Fotoğrafım Daha Önceden Yoktu Ekim Yaptırdığım Yerden Daha Yeni Aldım Fotosunu Ekim Öncesinin Hemen Sizinle Paylaşıyorum Yorumlarınızı Bekliyorum Bugün 110 Gün 5 gün önce Paylaştıgım Fotolara Göre Sizce Nasıl İlerliyor Süreç ?

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2016, 14:34:02 »
Arkadaşlar Yaklaşık 15 20 Günden Beri Duş Aldıktan sonra Saçımın Üst Tarafında Azda Olsa Beyaz Beyaz Kepege Benzeyen Küçük Şeyler Dökülüyor 2günde Bi Saçlar Yağlanma Yapıyor Eskiden Yağlanma 4 5  Günde Anca Olurdu Şimdi 2gün Sonra Hemen Yağlanıyor Yaklaşık 3 aydan beride Ducray Anafast Şampuan Kullanıyorum Bunun Sebebi Ne Olabilir Sizce Arkadaşlar Saçlarım 2günde Bi Erken Yağlandığı İçin Görüntüsü Kötü Oluyor  Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkür Ederim Şimdiden :)

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 06 Nisan 2016, 17:24:31 »
Revita saanpuan onerirrim dostum biraz pahali ama super

deinemutter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2016, 17:32:54 »
Arkadaşlar Yaklaşık 15 20 Günden Beri Duş Aldıktan sonra Saçımın Üst Tarafında Azda Olsa Beyaz Beyaz Kepege Benzeyen Küçük Şeyler Dökülüyor 2günde Bi Saçlar Yağlanma Yapıyor Eskiden Yağlanma 4 5  Günde Anca Olurdu Şimdi 2gün Sonra Hemen Yağlanıyor Yaklaşık 3 aydan beride Ducray Anafast Şampuan Kullanıyorum Bunun Sebebi Ne Olabilir Sizce Arkadaşlar Saçlarım 2günde Bi Erken Yağlandığı İçin Görüntüsü Kötü Oluyor  Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkür Ederim Şimdiden :)

dermatolaga bir görün derim.eger kepekler coksa ve kabuklanmada varsa seboroik egzema olabilir.umarim degildir.

fluhayat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Nisan 2016, 17:37:32 »

en doğrusu bir cildiyeye gidip kontrol ettirmen olacaktır.deri rahatsızlıklarının çoğunda konazol bu iş için iyi bir şampuan.

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Nisan 2016, 18:48:51 »
Arkadaşlar Şampuan Yapmış Olabilirmi Sizce Ducray Anafast Şampuan Kullanıyorum? Şampuanmı Deiştirmem Gerekiyor acabA??

CHESUY

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 07 Nisan 2016, 12:13:05 »
Bugün Cildiyeye Gittim KETORAL %2KETOKONAZOL MEDIKAL SAMPUAN BİDE ADVANTAN S %0.1 ÇÖZELTİ LOSYON VERDİ Bunları kullanmamı önerdi Saç ektirdigim İçin acaba bı sıkıntı olurmu arkadaşlar bunları kullanmış olsam?? cevap verirmisiniz?

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 07 Nisan 2016, 12:19:04 »
Hayır olmaz, Konazol'u bende kullanıyorum, kepeklenmemi gideren ve saç derimi sağlıklı bir hale kavuşturan tek şampuandır kendisi..

Haftada 2 defa kullanın, fazla kullanmayın..Köpüklerini saç derinizde 10 dakika bekletin, farkı göreceksiniz.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Facebook Twitter Instagram