Arkadaşlar öncelikle herkese merebe,
yaşım 28 daha yeni oldu saç ektirme serüvenim yıllardır aklımda ama kendimce hep cesaret edemedim erteledim. Şimdi ansızın gidip parasını verip vazgeçemedim. Kararım medeks olması buranın etkisindendir, daha kaliteli yerlerde olabilir miydim? olurdum ama sanırım gereksiz. Klinik sahipleri hiç uğramıyor zaten, önemli olan ekip. Medeks kliniği beklentimi karşılamadı daha önce bu yüzden vazgeçip akl ektirecektim, aklnin kliniğini medeksin yanında daha iyidir ama onlarında ön çizgi olayını bir türlü beğenmedim. Belki yeni taşındıkları için o klinik ortamını göremedim ama Gökhan hocaya güvendim ve güzel bir ekim yaptığını düşünüyorum. Neyse Kararımız medeks oldu entry girmeyi düşünmüyordum ama bu sitenin bize çok faydası oldu. Bizimde birilerine faydamız olur belki. 1 ve 2. gün çok ağrı sızı hissettmerim, 3 ve 4. gün şişlik ve ağrı çok derin hissettirdi. Total süreçte beni en çok yoran kafaya enjekte ettikleri sıvının ağırlığı ve onun ağrısı halen ağrıyor. Bol bol su ve ağrı kesici başka yolu yok. İlk yıkamam bugün yani 4.gün yapıldı. Bundan sonra ki süreci paylaşacağım. Hintell hocama selamlar.