Herkese merhabalar,
Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşların yorumlarının da etkisiyle ikinci saç ekimimi Medeks'te yaptırmaya karar verdim. İlk saç ekimimi 2020 Ocak ayında farklı bir merkezde yaptırmıştım fakat sonuç çok iyi olmamıştı.
12 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00 civarında saç ekimi başladı ve saat 16:00 civarında işlem bitti. Ön çizgi belirleme, planlama ve kanal açma işlemlerinde Elif Hanım yardımcı oldu. Tepe bölgemde de ciddi açıklık olduğu için çıkarılan 3900 kökün bir kısmı tepe bölgesine de ekildi.
Ekimden sonraki ilk günlerde doğal olarak yüzde burunda şişlikler oluyor. İlk günlerde eğilmemek çok önemli, dinlenmek gerekiyor. Şişlik olan bölgelere buz uygulanması da süreci hızlı geçirmenizi sağlıyor. İkinci günden itibaren dönör bölgesinde ciddi bir ağrı başladı ve her gün artarak devam etti. Parol ile başlayan ağrı kesici serüvenim arveles ve majezik ile devam etti ve bu ağrı 7-8. güne kadar sürdü.
Üçüncü günde ilk yıkama yapıldı ve o günden itibaren her gün saçlar yıkandı. 10. yıkamaya gelindiğinde kabuk dökme işlemi için tekrar merkeze gidildi kabuklar döküldü. Ekim sonrasında Medeks'in önerdiği şampuan ve losyon setini kullanıyorum. Bunun dışında güçlendirme için herhangi bir şey kullanmıyorum. Bu konuda öneriniz varsa dikkate alabilirim.
Aşağıda öncesi ve sonrasına ait fotoğrafları paylaşıyorum. Belirli aralıklarla güncel fotoğrafları bu konu içerisinde paylaşıyor olacağım.