Merhabalar, 27.10.2023 tarihinde Ahmet Tosun ve ekibi tarafından saç (2900) ve sakal (1400) olmak üzere 4300 üzerinde saç ekimi gerçekleştirildi. Ahmet Bey'e karar vermemde etkisi olan ve genel olarak saç ekimi, problemleri adına çok güzel paylaşımların yapıldığı forumda benim de bir katkım olması açısından elimden geldiğince süreci paylaşmaya çalışacağım. Öncelikle forumun kurucusu ve tarafsız olarak her konuda destek olan Hİntel'e teşekkür edeyim.
Daha önce 2 kez ekim işlemi yapıldı. Sibel Ulusan (3500 adet ön çizgi-üst bölge) ve Ögür Nalbant (2200 adet vertex). O yüzden donör bölgemin zayıf olması ve açıklığın fazla olması açısından mantık çerçevesinde bir beklenti ile 3. ekim kararı aldım. Donör zayıf olduğu için sakaldan alım şarttı ve Ahmet Bey'de karar kılmamın bir sebebi de bu oldu. İstanbul'da yaşamadığım için fotoğraf paylaştım ve fotoğraflara göre 2500-3000 arasında bir tahmini rakam belirlendi fakat ekip çok iyi iş başararak 4300'ün üzerine çıktı. Umarım toparlanma süreci sonrası donör bölgeler üzmez
Saç çigisinden genel olarak memnun olduğum için Ahmet Bey planlama yaparken benim de beklentimi göz önünde bulundurarak tepe bölgede çalıştı. Şu an kouşmak için çok erken fakat işlem sonrası için çıkan adet ve ekim süreci-sonrası hem ben hem de ekip memnun olarak ayrıldı. Umarım süreç tamamlandığında da aynı memnuniyet devam eder.
Ahmet Bey'e ve ilk görüşme, anestezi, alım ve ekim sürecini yürüten tüm ekibe tekrar teşekkürlerimi iletiyim.
Ekim öncesi fotoğraflar: