Gönderen Konu: ŞAHİN ÇELİK - ANKARA (17.EKİM.2023) Saç Ekimi 3600 Greft(1000 Greft Sakal)  (Okunma sayısı 6094 defa)

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, 28 yaşındayım. 17 Ekim 2023 tarihi 2. Saç Ekim işlemini Ankara'da Şahin Çelik ile gerçekleştirdik. İlk Ekim işlemi (05.Ocak.2020), 4050 Greft, İstanbul AKL Klinikte yapılmıştı. Konusu forumda mevcut.

Ekim işlemi için muayenede 2. Ekim için erken olduğu belirtildi ama ben bu yaşlarda saçlı görünmek istediğim için işlemin yapılmasını istedim, belki yanlış bir karar olabilir ama mutlu olmak istedim umarım pişmanlık yaşamayız :)

Operasyon günü sabah planlama yapıldı ve saç kesimi yapıldı. Sonrasında operasyonun yapıldığı alana geçtik sabah 9 gibi klinikteydim operasyon 9.30-10 gibi başladı. Anestezi işlemi yapıldı, bu kısımda ister istemez acı oluyor tabi sonrası zaten bir acı olmuyor ara ara küçük alanlarda tekrar anestezi yapıldı.
Bu süreçte herkesin ağrı eşiği farklıdır o yüzden yorum yapmak yanıltıcı olabilir benim için dayanılmaz bir ağrı sızı olmadı. Greft alımını ve kanal açma işlemini Şahin Bey gerçekleştirdi. Ekipteki hemşire arkadaşlar Greft toplama ve kanala yerleştirme işlemlerini gerçekleştirdiler. Saat 13 civarlarında yemek molası verdik. Ekim işlemi saat 17 gibi bitti.
Operasyon süreci gayet keyifli geçti. Operasyon esnasında Ergin Bey, Şahin Bey, ve hemşire arkadaşlar gayet ılımlıydı ve ilgililerinden dolayı çok memnun kaldım.
İlk izlenimlerim işlerinde gayet iyi ve titiz oldukları operasyon neticesini ilerleyen süreçte göreceğiz.

Sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
........

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.......

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
......

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel planlama...

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar dün kabuk dökümü yaptım. Sizce gidişat nasıl?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü çok güzel...sac kalınlığı nedir acaba bilgi verildi mi?

Romanadam

• Sr. Member
saç derisi çok cansız ya kızarıklık bile yok bence minoxil başla kökler ölüyor olabilir deri görüntüsü hiç hoşuma gitmedi.10 günde bu kadar hızlı iyileşme iyi bir belirti olmayabilir normalde deri altında bir hareket olması lazım.

Renew

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok travma yapılmadan güzel bi ekim olmuş bence. Bu alanda açılar ve dizilim önemli sanırım. Temiz görünüyor. Umarım iyi bi sonuç alırsınız.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü çok güzel...sac kalınlığı nedir acaba bilgi verildi mi?

Teşekkür ederim kabukları kendim döktüm arada saç geldi ama normal olduğu söyleniyor. Saç kalınlığı için evet bilgi verilmişti ama tam sayıyı hatırlamıyorum iyi olduğu söylenilmişti. Galiba 55 gibi o civarlarda bir sayıydı.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
saç derisi çok cansız ya kızarıklık bile yok bence minoxil başla kökler ölüyor olabilir deri görüntüsü hiç hoşuma gitmedi.10 günde bu kadar hızlı iyileşme iyi bir belirti olmayabilir normalde deri altında bir hareket olması lazım.

Ekim merkezinin verdiği sprey vardı yarın itibarıyla başlayacağım. Onların verdiği köpük şampuan var onu kullanıyorum bitince Prozinc Plus Dökülme karşıtı şampuana geçeceğim. İlaç olarak Seogen tablet var bitince Xpecia başlayacağım ek olarak Proscar var ona başlamıştım, 2 ay önce tabi 1 ay ara verdim tekrar devam edeceğim. Birde Aspirin kullanacağım 3 ay boyunca.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok travma yapılmadan güzel bi ekim olmuş bence. Bu alanda açılar ve dizilim önemli sanırım. Temiz görünüyor. Umarım iyi bi sonuç alırsınız.

Teşekkür ediyorum, yani şuana kadar ki süreçten memnunum bundan sonrası nasip diyelim. Bu süreçte olan herkesin tüm ekilen saçları çıkar inşallah diyelim :) Yani yapılan işçilik kaliteli ve titizdi bana göre. Herhangi bir enfeksiyon, nekroz gibi durumla karşılaşmadım.

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimden sonra 16.gün...

efsane

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün ekimin 25.günü.

Uykusuz

• Jr. Member
  • **
Sureciniz güzel gidiyor şahin hoca da elinden geleni yapmış güzel ekim