Herkese selamlar sağlıklı günler diliyorum
Yaklaşık 22-23 yaşında başlayan saç dökülme problemimi 28 yaşında 23.10.2023 tarihinde Şahin Bey ve ekibi tarafından saç ekimini gerçekleştirdik. Bu süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşamadık çok şükür. Şahin Bey, Ergin Bey, Elif Hanım, Çiğdem Hanım, Nihan Hanım gerçekten ilgili ve güler yüzleri ile sağlıklı bir şekilde süreci tamamladığımızı düşünüyorum. Buradan da tekrar kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah süreç sonunda güzel neticeler alırız. Operasyon günü Şahin Bey saç yapımı inceledi, saç teli kalınlığı yanlış hatırlamıyorsam 40-50 mikron arası gelmişti. Saçlarım ince telli ama ekim başarılı olursa sonucun doğal olacağından bahsetti Şahin Bey. Gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra donor bölge ve kanal açma işlemini Şahin Bey bizzat kendisi yaptı. Toplama ve ekim işlemlerini ekip arkadaşları tarafında gerçekleştirildi. Bugün itibari ile ilk yıkamayı da klinikte yaptırdım. Bu zamana kadar olumsuzluk yaşadığım tek bir husus olmadı çok şükür. Ağrı veya şişlik yaşamadım. Saç ekimi yaptıracak arkadaşlara fikir olması açısından süreci paylaşmaya devam edeceğim. Benimde bu konu hakkında kafamda oluşan fikirlerin %90'ı bu forum sayesinde oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah güzel sonuçlarla hepimiz mutlu oluruz.
Ekim öncesi, ekim günü ve yıkama günü fotoğraflarını paylaşıyorum.