donör bölge o kadar güçlü gelmedi bana ama ekimi kaldırabileceğini düşünüyorum. burada iki önemli nokta var.
birincisi kaliteli bir ekim merkezi seçmek, burası en önemlisi. donör bölgeyi tam yerinde heba etmeden kullanabilecek bir yer gerekli çünkü giden greftler bir daha gelmiyorlar. forumu biraz araştırırsanız işini iyi yapan merkezleri görebilirsiniz. ekim sonuçları bölümünden başarılı ekim merkezlerinde ektiren insanların gelişimine bakın ve kendiniz seçin
ikincisi ise var olan saçlarınız dökülmeye kodlanmış durumda. öncelikle bu dökülmeyi durdurmanız gerekmekte çünkü ekim yapılsa bile var olan saçlar zaten dökülecek bu da ileride size sıkıntı olabilir
bir dermatoloğa gidip hormon,kan testi yaptırın ve finasteride hakkında bilgi vermesini isteyin. hormon değerlerinizde veya başka herhangi bir sorununuz yoksa ve size uygun gelirse finasteride başlarsınız ve dökülmeyi kontrol altına almış olursunuz. yan etki hitimalini göz önünde bulundurun tabi kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz
eğer yan etkilerinden çekiniyorsanız diğer en iyi seçeneğiniz aga e tablet veya xpecia kullanmak olur. bunlar da iyi takviyelerdir ve dökülmenizi yavaşlatabilir
prp'nin veya mezoterapinin genetik dökülmeye etkisi son derece kısıtlı maalesef, onları önermiyorum. bizim asıl saçımızı döken hormon dht. buna odaklanmak gerekmekte, doğal veya ilaçla.