Herkese merhaba bugün 59. gündeyim ama bugüne ait net bir fotoğrafım yok en son dün çekildim
51. günde ekte bulunan şekilde saç derim kızarık olduğu için (tam emin değilim öyle aşırı kızarık olduğunu düşünmüyorum) Özlem Hanım Advantan krem kullanmamı söyledi
advantan kreme kadar günde 2 kere yıkama yapıyordum 2 kere prozinc plus şampuan ile 1 kere de konazol şampuan ile yani 1.5 günde bir döngü oluyor ve yıkamalar sonrası dönor bölgeye mossi london sprey 5 fıs dönor bölgeye prozincplus losyon 5 fıs kullanıyordum.
Advantan krem 5 gün kullan fotoğraf gönderin diyince sabahları yıkama yapıp advantan kremi ekim bölgesine sürüyorum dönor bölgeye prozinc plus losyon sıkıyorum, akşamda yıkama yapmadan ekim bölgesine advantan krem sürüp dönor bölgeye prozinc plus losyon sıkıyorum.Bir bölgedede sivilce oldu (58.gün fotoğrafında batikon yazan bölgede )batikonu kürdana sıkıp sivilceyi temizlememi ve batikon sıkmamı söylediler onuda yaptım, 5 gün kullandıktan sonra fotoğraf attım 7 gün daha advantan sürün dedi
Kullandığım takviyeler
sabah akşam xpecia
1-2 günde bir supradyn daily
3 günde bir Redoxon üçlü etki
ocean d3k2
fotoğraflardaki kahverengi bölgelerde saç derimde pul pul kabuklanma oluyor zamanla dökülüyorlar ölü(kuru) deri olarak
58.gün fotoğraflarına da bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim