Herkese selamlar saygılar arkadaşlar. Formu kuran yönetenlere teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum.26 yaşındayım, 21 yaşından itibaren şakaklarımda dökülmem başlayıp ön tarafımda saçlarım seyrelmeye başladıktan sonra Ekim yaptırmaya karar verdim.
Form sayesinde Asuman Hairi bir süre araştırıp sonuçlarındaki başarı oranını yüksek bulduğum için burada ekim yaptıran kişilere danışmaya başladım ve klinikte operasyon geçiren @Beginning abimle yaptığımız uzun süreli sohbetler iletişimler sonucu (çok fazla tanımadan bile edindiği bilgileri paylaştığı için ayrıca ona da çok teşekkür ediyorum) ve ayrıca klinikle ilgili bilgiler sorduğum diğer arkadaşlara ve @Hintell hocama sorularıma cevap verdikleri için çok teşekkür ediyorum.
Süreç şu şekilde ilerledi sabah kliniğe gittiğimde Özlem Hanım karşıladı ve Asuman Hanım saç çizgimi belirledikten sonra operasyona geçildi
ilk önce Aleyna Hanım saçlarımı kesti daha sonra Operasyon odasına geçildi ve Asuman Hanım, Melike Hanım, Enes Bey ve Aleyna Hanım vardı.
Aleyna Hanım anestezi işlemleri yaptı ve daha sonra greft alımı için şişirme işlemlerini yaptılar, Daha sonra Melike Hanım, Enes Bey ve Aleyna hanım mikromotorla greftleri toplama başladılar , Melike Hanım ve Aleyna Hanım hem sayım hem gruplandırma işlemlerinde bulundu dönüşümlü olarak bu işi yaptılar Enes Bey sürekli alım işlemlerini gerçekleştirdi daha sonra greft toplama işlemi bittikten sonra 10-15 dklık yemek molası verildi ve bu sefer ekim bölgesi için yine Aleyna Hanım tarafından anestezi ve şişirme işlemleri yapıldı, Asuman Hanım tek başına kanal açma işlemlerini yaptı daha sonra ekim işlemi başladı ve operasyonun büyük çoğunluğunda Asuman Hanımda bulundu operasyon yaklaşık 10.5 saat kadar sürdü.
Asuman Hanım, Özlem Hanım, Aleyna Hanım, Melike Hanım ve Enes Bey'e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim gerçekten çok profesyonel bir çalışma stilleri var insana güven veriyorlar
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)
Ekimden hemen sonra