Merhaba,yaklaşık 2 aydır forumda yaptığım araştırmalar neticesinde açıklık alanımın geniş,donör bölgemdeki köklerinde çok güçlü olmadığının farkında olarak beklentiyi çok yüksek tutmadan makul seviyede düşünerek Açıklık alanının geniş olması sebebiyle Medeks Ve ahmet tosun arasında kararsız kalmam sonucunda kendilerinin ilgi alakalarından dolayı Ahmet tosunda Saç ekimi yaptırmaya Karar verdim.Dikkatimi çeken özellikleri ekibindeki ve Ahmet hocanın ilgi alaka seviyeleriydi.Ekim planlamamızı 2 ekim olacak şekilde planlamıştık ilk aşamada ön taraflara sıkılastırarak arkalara doğru seyreklesen biçimde 1 yıl sonucunda duruma gore de 2. Ekimi yapma kararı aldık bunun sonucunu inşallah hep birlikte göreceğiz,konunun benım gibi açıklığı fazla arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğümden süreci sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyorum 19.10.2023 Günü ekim saat 9:00 sıralarında operasyon başladı. Donör bölgeden 4600 Sakaldan 1100 olmak üzere toplam 5700 greft nakil işlemi tamamlandı,Greftlerin geneli tekli olarak alındı saçtan çıkanların kalitesi çok çok iyi olmasa da sakalın kaliteli ve düz olduğunu söylediler, Operasyon süresince Sadettin bey cansu hanım ve Gizem hanıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum umarım makul boyutta en azından aynaya bakınca bir değişiklik olabileceğini ekim sonucunda görürüz.