Gönderen Konu: The Hair Clinic(Ahmet Tosun) - 5700 Greft (4600 saç + 1100 sakal) 19.10.2023  (Okunma sayısı 2612 defa)

Fred12

• Yeni üye
  • *
Merhaba,yaklaşık 2 aydır forumda yaptığım araştırmalar neticesinde açıklık alanımın geniş,donör bölgemdeki köklerinde çok güçlü olmadığının farkında olarak beklentiyi çok yüksek tutmadan makul seviyede düşünerek Açıklık alanının geniş olması sebebiyle Medeks Ve ahmet tosun arasında kararsız kalmam sonucunda kendilerinin ilgi alakalarından dolayı Ahmet tosunda Saç ekimi yaptırmaya Karar verdim.Dikkatimi çeken özellikleri ekibindeki ve Ahmet hocanın ilgi alaka seviyeleriydi.Ekim planlamamızı 2 ekim olacak şekilde planlamıştık ilk aşamada ön taraflara sıkılastırarak arkalara doğru seyreklesen biçimde 1 yıl sonucunda duruma gore de 2. Ekimi yapma kararı aldık bunun sonucunu inşallah hep birlikte göreceğiz,konunun benım gibi açıklığı fazla arkadaşlara yardımcı olacağını düşündüğümden süreci sonuna kadar devam ettirmeyi düşünüyorum 19.10.2023 Günü ekim saat 9:00 sıralarında operasyon başladı. Donör bölgeden 4600 Sakaldan 1100 olmak üzere toplam 5700 greft nakil işlemi tamamlandı,Greftlerin geneli tekli olarak alındı saçtan çıkanların kalitesi çok çok iyi olmasa da sakalın kaliteli ve düz olduğunu söylediler, Operasyon süresince Sadettin bey cansu hanım ve Gizem hanıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum umarım makul boyutta en azından aynaya bakınca bir değişiklik olabileceğini ekim sonucunda görürüz.

Fred12

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ahmet Tosun Saç,Sakal 5700 greft Yaş 25
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2023, 08:01:29 »
Ekim Öncesi  Saç Sakal Donör Bölge ve Ekim Planlaması Fotoğraflar.

Fred12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2023, 08:03:32 »
Ekim sonrası Fotoğraflar

Fred12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2023, 08:07:33 »
20.10.2023 1.gün ilk Yıkama Sonrası

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstat değerli bir Ekimci secmissiniz...Adamın ektikleri çıkıyor...yalnız 1.yikamayi neden bir gün sonra yaptı anlamadım....Genelde 2 yada 3.gun yaparlar.

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açık alana bakacak olursak 2. seans gerekli olacaktır
ama planlaman çok iyi
ön çizgin de çok güzel olmuş
genel görüntü sağlıklı
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Fred12

• Yeni üye
  • *
6. Gün Ekilen bölge,Donör Bölge Günlük 1 yıkama olarak devam ediyor. Ön bölgede yarık tarzı çizgiler oluştu,İçimizde ki tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim sürecin devamı kabuk dökümünden sonra gelecek.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Deri geriliyor o yüzden oluyor yarık tarzı çizikler..Ekim alanı gayet sağlıklı...

« Son Düzenleme: 25 Ekim 2023, 15:43:31 Gönderen: Hublot »

Fred12

• Yeni üye
  • *
😂😂😂 sağol hocam yorumun için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar açıklık geniş baya saç ekimin kaliteli ve güzel yapılmış ön çizgin güzel  estetik sıklıkta gayet iyi umarım başarılı olur sonucun
Global Moderator

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam hayırlı olsun ekimin. çok sık ve güzel bir ekim olmuş. inşallah sonuç da çok güzel olur. çatlaklıklar benim bildiğim normal bir durum. ama yinede sen Ahmet hocayada bir sor.

Fred12

• Yeni üye
  • *
Hintell Hocam ve Yorumlayan tüm dostlara teşekkürler süreci sonuna kadar buradan yayınlayıp ekim yaptirmak isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olmasını istiyorum.Olumlu olumsuz tüm yorumlara açığım,Kabuk dökümünden sonra görüşmek üzere.

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kabukları dökmedin mi reis
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38

Fred12

• Yeni üye
  • *
Herkese Merhaba değerli dostlarım bugün 11.gün.. Dün 10.gün yıkamasını kendi imkanlarımla yapmak zorunda kaldım necbur kalmasam kliniğe gidecektim fakat olmadı açıkcası kendim yapmamında çok zararını görmedim herkes kendisi de yapabilir. Dün kabuk dökümünün bi çoğunluğu bitmişti bende çok fazla zorlamadan bugüne bıraktım ve kabukların %90 ını atıldı sayılır,kendi imkanlarımla çektiğim çok da iyi sayılmayan fakat sizlerin anlayacağını dusundugum için fotograflari bırakıyorum kabuk dökümü sonrası için oluşan görüntüde değerli yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkürler.

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotoğraflar çok net değil ama kendin çektiğin içinde net olmaması normal
genel anlamda gayet iyi duruyor

ellerine sağlık gzel temizlemişsin
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38

Facebook Twitter Instagram