Arkadaşlar Merhaba, aralık ayında Ankarada LifeHair Şahin Çelik’te saç ekimi yaptıracağım. Çok uzun zaman araştırdım ve bu forum sayesinde ve tavsiyeler üzeri kararımı şahin çelik lehine verdim. Ekim için randevu ayarlandı ve kapora ödendi, fakat son zamanlarda okuduklarım beni gün geçtikçe tedirgin ediyor. Revize konulari çok açılıyor artık ve memnun eden ekimler azalıyor gibi geliyor bana yada yanlışmıyım? Artı 2023 eylül ayında adresin değişmesi ve Este-Hair Ankara adresini bana yollaması daha çok tedirgin etti. Adres değiştirmesi daha önce galiba diğer bir konuda yazılmıştı hatta. Whatsapp üzeri yazdım kendilerine ve bana ekip olarak değişim yok, sırf klinik değişikliği yapıldığı dendi. Umarim doğrudur, ama son ekimlerdeki revizeler ve memnuniyetsizlik beni baya tedirgin ediyor.
Artı ben yurt dışında kalıyorum, tekrardan ankaraya gidip revize ekim yaptırmak hiç istemezdim.
Şuanki durumdan bir haberi olan var mi acaba? Son 1-2 ay Şahin beyde ekim yapan Arkadaş varmıdır? Varsa eğer benimle yaşadıklarını paylaşabilirmi acaba?
Şimdiden teşekkür ediyorum.