10. AY GÜNCELLEMESİHerkese merhaba arkadaşlar, abiler
3 aydır konuya güncelleme yapamadım bu yüzden konuyu takip eden arkadaşlardan özür dilerim. İşten güçten fırsat bulamadım bir türlü.
10. aya geldik çok şükür kazasız belasız. Artık ilk günlerdeki gibi gerek yıkalamara gerekse takviyelere düzenli bir şekilde uyamıyorum. Takviyelerden kullandığım sadece Xpecia o da günde 1 defa. Yıkalamarı da Prozinc Plus Şampuan ile banyoya gireceğim zaman yapıyorum. Onun dışında prozinc plus sprey falan kullanmıyorum. Aslında 1 sene tamamlanana kadar kullansam daha iyi olabilirdi belki ama bi yerde kopunca tekrar eskisi gibi düzenli kullanamıyo insan.
Onun dışında süreçten çok ama çok memnunum. İyi ki de yaptırmışım iyi ki daha fazla beklememişim. Çevremdeki herkes ekimin sonucuna çok şaşırıyor "Ekimle bu kadar oluyo muydu yav" diyorlar
Eskiden aynaya bakmaya çekinirdim şimdi habire fotoğraf çekesim geliyor.
Dökülme devam ediyor mu? Önceden kalan saçlarımda dökülmeler oluyor evet ama bu pek canımı sıkmıyor. Çünkü olur da (inş. olmaz
) bi 4-5 sene sonra o kalan saçlar da dökülürse tekrar ekim yapacak donörüm olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ekimden önce saçım dökülünce yaptığım gibi stres yapmıyorum.
Güncel fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Yeni yıkanmış hafif ıslak saçlarım.