Selam arkadaşlar,
Bugün itibariyle tam 1 yıl oldu.Ekim merkezinden,ekimden ve sonuçtan çok memnun kaldım.Bu forumda paylaşacağım son gönderi olacak.Belki ilerleyen zamanda 6 ayda bir paylaşım yaparım o da başarılı ekimden sonra dökülme oluyor mu olmuyor mu diye merak edenlerin sorusuna cevap olsun diye.Onun dışında konuya son gönderim olacak.Bu sebeple saç problemi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyelerde bulunacağım.
•Öncelikle arkadaşlar saç problemi yaşamış biri olarak kellik sorununun insan da özgüven eksikliği oluşturduğunun ve moral bozduğunun farkındayım.Ekimin olumlu olması durumunda insanın yüzünün güldüğü ve mutlu olduğu bir gerçek.Fakat ekimle birlikte tüm hayatınızın değişmeyeceğini bilmelisiniz.Yani hayatınızdaki tüm olumsuzlukların,sıkıntıların sadece ekimle geçeceğini düşünmeyin.Belki zaten böyle birsey düşünmediğinizi yazacaksınız ama forumda ki birçok konu da insanların böyle bir düşünce de olduğunu görüyorum.
•Saç görsel anlamda tabiki insana güzellik katıyor ama sizi tamamlayan tek unsur bu değil ve bundan çok daha önemli şeyler var.Siz iyi karaktere sahip,çevresine saygılı,beyefendi bir kişiliğe sahip,işinde başarılı ve sosyal biriyseniz kel olmanız ya da saçınızın dökülmesi kimsenin umrunda değil.Benim ekimimden sonra kız arkadaşım,arkadaşlarım dahil hepsinin söylediği bana estetik bir görüntü kattığı o kadar.Yoksa bana karşı hisleri öncesinde de aynı.
•Son tavsiyem de Ekim süreciyle ilgili.Arkadaşlar eğer araştırıp iyi bir merkezde Ekim yaptırdığınızdan eminseniz sonra ki süreçte sabırlı olun ve sonuca razı olun.Sonuçta kimsenin elinde sihirli değnek yok.Kanallar düzgün açılmış alım doğru yapılmış ve güzel ekilmişse bundan sonra ki süreç vücudunuzla ilgilidir.Ekim düşünüyorsanız da hiç bekletmeyin bence.İş,okul durumunuzun en uygun anında yaptırın.
Forum kurucularına ve tüm üyelerine çok teşekkürler🙏