Merhabalar Arkadaşlar,
Foruma kuran hintelle ve forumda aktif paylaşım yapıp,saç ektirecek arkadaşlara yol gösteren herkese teşekkür ederim.Asuman Hairi seçmemde doğrudan forumdaki sonuçlar etkili oldu.Bana karşı gösterilen ilgi alaka ve sıkı çalışmadan dolayı çok memnun kaldım.Asuman Hanım ekim sürecinin büyük çoğunluğunda yer aldı.Çizginin belirlenmesini,tüm kanal açma işlemini,ön çizgi ekimini bizzat kendisi yaptı.ön Orta kısımlardaki ekimlere de ara ara katılıp sıklaştırmalar yaptı.Yani sürecin %70 inde yer aldı diyebilirim. Kök toplama anestezi ve kalan diğer ekim kısımlarını da Aleyna hanım ve Enes bey yaptı onlarda çok ilgililerdi teşekkür ederim.Benim kafam da hala mevcut saçlarım vardı fakat bir çoğu incelmiş durumdaydı.Zaten ön sağ ve sol taraflar geriye doğru tamamen açık, ön orta ise epey incelmişti.Asuman Hanım da yoğunluğu ön kısma olacak şekilde Ekim yaptı.Arkalarada sıklaştırma işlemi yaptı.Zaten kendisi de ön sağ ve sol kısmın tamamen boş olduğunu ön ortadaki saçlarında çok çok incelediğini o yüzden yok gibi sayılıp Ekim yapılacağını söyledi.Normalde ki saç çizgimin bir tık üstünde çizim yapılıp ekildi.Bana danıştı tabi ki.Ben de kesinlikle aynı fikirde olduğumu söyledim.Çünkü alnım çok dar ve kaşlarımda kalın olduğu için bir tık üstten alması çok daha iyi oldu.Bundan sonraki süreci bekleyip göreceğiz.Foruma bir vefa borcu olarak paylaşımlarımı aksatmadan yapacağım.
Takviye konusuna gelince detaylı kan testim yapıldı.Dht seviyem gayet normal çıktığı için finasterid ve benzeri ilaçları vermediler.D vitamini eksikliğim olduğu için
•Takviye d vitamini ilacı,
•Takviye follik asit ilacı
•Redoxan suda çözülmeli vitamin
•Xpecia sabah akşam
•Ekim merkezinin verdiği antibiyotik,coraspin,vb.
•Prozinc Plus Şampuan
•Konazol Şampuan ( 3 günde 1 kullanıyorum)
•Bephanto Losyon (Kabuk dökümü için)