minoxili o şekilde kullanıyorsan çok faydası olmayabilir,kan dolaşımı yoluyla bence çok az etkisi olur ön tarafa,ben daha çok minoxilin saç derisi üzerinde olumlu etki göstererek saça dolaylı yoldan iyi geldiğini düşünüyorum ,tabi bu benim şahsi fikrim yanılıyorda olabilirim..
saçlarını o kadar nazik yıkıyorsan eğer belkide şok dökülme olmuş olan saç halen kafanda duruyor olabilir,gene sen bilirsin ama benim sana tavisyem biraz tatlı sert saçlarını yıkaman olacaktır,şok dökülmeyi etkilemez bu şekilde yıkamak,zaten giden gidecektir bunu bu şekilde değiştiremezsin,daha önce buna benzer saçlarını yıkayan bir arkadaşın ekim yapan doktoruna kontrole gittikten sonra ordan saçsız çıktığını söylediğini hatırlıyorum,dediğine göre doktor avucunun içiyle öyle bir silkelemişki kafasını saçlar havada uçuşmuş :)sonrada şok dökülme bitti gidebilirsin demiş...
gerçi sen okula başlayacağın için görüntü konusunda çok dert ediyorsun,şok dökülme şu sıra çok olursa bu senin için daha büyük dert olur,görüntü daha kötü olur,yalnız şuda varki sen çok takıyorsun,ben senin yerinde olsam hiç dert etmem çoğu kişinin dikkatini ve ilgisini çekeceğini sanmam,hem çekse bile bu çokta kafaya takılacak yada sorun edilecek bir hadise değil,gayet normal,rahat ol...