Hayırlı olsun kardeşim,sıklığını beğendim,oldukça iyi görünüyor,ekrana göre sağ tarafın sola göre seyrek olduğunu sanmıyorum,sol taraftaki greftler biraz daha güçlenmiş ve kalınlaşmışlar o yüzden öyle görünüyor,tahminim sende şok dökülme biraz fazla olacak,genelde bulunduğun zaman dilimi içerisinde saçlar bu seviyede kalınlaştıkları zaman deri seviyesinde kırılıp şok dökülmeye uğruyorlar,kullandığın ilaçların içerisinde finasteridi göremedim,mutlaka ekimden önce başlaman gerekirdi,ekim sonucunu çok iyi yönde etkilerdi ve şok dökülmeyi çok azaltabilirdi,ayrıca minoxile hemen başla bence,çoğu kişi şu aşamada cesaret edemiyor ama ben her yerde yazıyorum,minoxile ya çok erken başlayacaksın yada hiç başlamayacaksın,minoxilin amacı şok dökülmeyi azaltmak olmalı ,şok dökülme olup bittikten sonra minoxilin hiç bir etkisi olmaz...
Çizgi konusunda sana katılıyorum ,sanki çok simetrik değil gibi geldi bana. Sol taraf (ekrana göre sağ) çizginin bittiği yer sağa göre biraz daha yukarda gibi görünüyor. 1 yıl dolduğunda tabiki buzz cut kestirebilirsin,sıkıntı olacağını sanmam ,sonuçta bir yıl dolduğunda çıkan saçlar doğal saçtan ayırt edilemeyecek hale geliyor,hatta o şekil saç kesimi ekim olmuş saçlar için en ideal kesim bana göre,seninde çizgi önde başladığı için problem olmaz,biraz daha çizgi yukardan başlasaydı o şekil saç kesimi doğal durmayabilirdi...