Gönderen Konu: Asuman Hair Transplant Clinic / 5400 Greft / Yaş 30 / 04.10.2023  (Okunma sayısı 9107 defa)

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli forum üyeleri ve takipçileri hepinize merhaba
Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizler farkında olmasanızda bu süreçte fikir sahibi olmam açısından çok yardımcı oldunuz.
Saç dökülme sorunum 5, 6 yıl önce başladı ve saç dökülme sınırım netleşti. Tahmin ettiğim üzere babamın saç dökülme tipiyle aynı sınırdaydı.
Saç ektirme fikri uzun süredir aklımdaydı fakat acelesi yok kafasındaydım. 2 hafta kadar önce saç ektirme kararı aldım. Forum paylaşımları sayesinde ekim merkezi tercih sürecim kolay oldu.

Asuman Hair'ı tercih etme nedenim; Benim doğallık anlayışıma, göz zevkime hitap eden ve başarı yüzdesi yüksek olan(forumdaki sonuçlara dayanarak) bir saç ekim merkezi olması.

27.09.2023 tarihinde Asuman Hanım ile görüşmeye Özel Pendik Bölge Hastanesi'ne gittim. Görüşmemiz güzel geçti. Ekim gününün en yakın tarihte olmasını istedim. Asuman Hanım'da hazırlık sürecim olacağını ve 1 hafta sigara, alkol, kahve, bitki çayı içmemem gerektiğini söyledi. 04.10.2023 tarihine gün verildi.
04.10.2023 tarihinde sabah 08.30da ekim merkezine gittim. Ön hat çizimi konusunda Asuman Hanım'a güvendiğimi ve ona bıraktığımı söyledim. Kendisi çizimimi yaptı beğendim. Operasyon 09.00da başladı. Anestezi aşamasından sonra; Elif Hanım ve Aleyna Hanım greft alımlarımı yaptılar. Asuman Hanım sık sık kontrole geldi. 13.00 gibi greft alımı tamamlandı. Yemek molasından sonra kanal açma işlemini Asuman Hanım yaptı. Ön kısımları da Asuman Hanım ektikten sonra Elif Hanım,Aleyna Hanım ve Asuman Hanım birlikte ilerlettiler süreci. 20.00 da ekim işlemi bitti. Ağrısız geçti. Sonraki gün ilk yıkama yapıldı.
Kan tahlilimde tüm değerlerim normal çıktı. Yine de birkaç takviye kullanmamı söylediler.

Ekim merkezinin tavsiyesi üzerine kullandığım ilaçlar ve takviyeler;

Cipro antibiyotik
Corasprin
Prednol
Xpecia
Redoxon

Fito krem
Fucidin krem
Bepanthol losyon
Batikonal

Prozinc Plus Şampuan
Konazol Şampuan
Prozinc Losyon

Süreçte benimle ilgilenen Asuman Hanım'a, Elif Hanım'a, Aleyna Hanım'a ve Özlem Hanım'a teşekkür ederim.

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin 4.gününden

İkinci gün 3 adet sivilce çıktı patlatıp, temizleyip, fucidin krem sürmem söylendi. Merkeze her sabah yıkamadan sonra fotoğraf gönderiyorum. talimatları doğrultusunda hareket ediyorum.
Ödemim fazla. Ensem, alnım, kulak üstüm orantısız şiş. Gün geçtikçe azalıyor.
Donör bölgemin iyileşme hızından memnunum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

Donatello

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz çok sık ve iyi planlanmış bir ekim olmuş inşallah hepsi tutarsa çok iyi bir sonuç alırsınız
  • Ekim Tarihi: 18.09.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Proscar, xpecia, redoxon, Solgarvm2000,venetura alpa lipoik asit,

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler, umarım sizde çok güzel sonuç alırsınız.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör güzel ,açıklık ideal ,ekim merkezi tercihi güzel aslan yelesi gibi olur bu saçlar  :) şimdiden maşallah diyelim  |-nazarboncugu-|

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler 😊 donör bölgem hızlı iyileşiyor. Ödem gittikten sonra tekrar paylaşımda bulunacağım.

Edgar X

• Hero Member
Hayırlı olsun umarım her zamam ki gibi güzel bir asuman hair saç ekimi sonucu çıkar ortaya .
Güzel bir sonuç için bütün şartlar oluşmuş görünüyor şu aşamada.

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi dileğiniz için teşekkür ederim.

HALİLİ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
AÇIK alana göre çok güzel planlama sık temiz güzel kaliteli bir saç ekimi yapmış asuman hanım

Ss25

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam inş hayallerindeki saça kavuşursun. Bu arada ne kadar Bi ücret ödediniz öğrenebilir miyim.

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
AÇIK alana göre çok güzel planlama sık temiz güzel kaliteli bir saç ekimi yapmış asuman hanım

Umarım yeterince sıkı ve firesiz sonuçlanır da ikinci ekimle uğraşmam  :)

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam inş hayallerindeki saça kavuşursun. Bu arada ne kadar Bi ücret ödediniz öğrenebilir miyim.

İyi dileğiniz için sağolun. Forumun saç ekim fiyatları bölümünde belirtilen ile aynı ücreti ödedim. Buradan fiyat vermek yasaktı diye hatırlıyorum

Taner16

• Yeni üye
  • *
Saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel bir ekim olmuş Asuman hanım klasını konuşturmuş yine.Benim merak ettiğim anestezi sırasında çok ağrı sızı oluyormu?Dönör bölgesi ve ekim bölgesinde?Birde Asuman hanım ekimlerini hangi hastanede yapıyor?

DarkBald

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel bir ekim olmuş Asuman hanım klasını konuşturmuş yine.Benim merak ettiğim anestezi sırasında çok ağrı sızı oluyormu?Dönör bölgesi ve ekim bölgesinde?Birde Asuman hanım ekimlerini hangi hastanede yapıyor?

Beğenmenize sevindim. Güzel yorumlar iyi hissettiriyor. Hiç acımadı diyemem ama dayanılmayacak bir acı değil kesinlikle. Kan aldırırken kolumda hissettiğim acıyla eşdeğerdi. Greft alımı öncesi 5 10dk sürüyor anestezi aşaması, sonrasında hissizleşiyor. Ekim bölgesi içinde aynı şey geçerli.
Özel Pendik Bölge Hastanesi’nde yapılıyor.

Kayser Soze

• Hero Member
5 bin üstü greft.
Hadi bakalım.
Hayırlı olsun.
Yalnız, prednol kortizon ilacı diye biliyorum. Ağır bir ilaçtır. Tuzlu ve tatlı yememen gerekir ki yoksa şişersin. Bu zamana kadar hiç ilgimi çekmemişti. Acaba hep bunu öneriyormuydu.

Facebook Twitter Instagram