Değerli forum üyeleri ve takipçileri hepinize merhaba
Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sizler farkında olmasanızda bu süreçte fikir sahibi olmam açısından çok yardımcı oldunuz.
Saç dökülme sorunum 5, 6 yıl önce başladı ve saç dökülme sınırım netleşti. Tahmin ettiğim üzere babamın saç dökülme tipiyle aynı sınırdaydı.
Saç ektirme fikri uzun süredir aklımdaydı fakat acelesi yok kafasındaydım. 2 hafta kadar önce saç ektirme kararı aldım. Forum paylaşımları sayesinde ekim merkezi tercih sürecim kolay oldu.
Asuman Hair'ı tercih etme nedenim; Benim doğallık anlayışıma, göz zevkime hitap eden ve başarı yüzdesi yüksek olan(forumdaki sonuçlara dayanarak) bir saç ekim merkezi olması.
27.09.2023 tarihinde Asuman Hanım ile görüşmeye Özel Pendik Bölge Hastanesi'ne gittim. Görüşmemiz güzel geçti. Ekim gününün en yakın tarihte olmasını istedim. Asuman Hanım'da hazırlık sürecim olacağını ve 1 hafta sigara, alkol, kahve, bitki çayı içmemem gerektiğini söyledi. 04.10.2023 tarihine gün verildi.
04.10.2023 tarihinde sabah 08.30da ekim merkezine gittim. Ön hat çizimi konusunda Asuman Hanım'a güvendiğimi ve ona bıraktığımı söyledim. Kendisi çizimimi yaptı beğendim. Operasyon 09.00da başladı. Anestezi aşamasından sonra; Elif Hanım ve Aleyna Hanım greft alımlarımı yaptılar. Asuman Hanım sık sık kontrole geldi. 13.00 gibi greft alımı tamamlandı. Yemek molasından sonra kanal açma işlemini Asuman Hanım yaptı. Ön kısımları da Asuman Hanım ektikten sonra Elif Hanım,Aleyna Hanım ve Asuman Hanım birlikte ilerlettiler süreci. 20.00 da ekim işlemi bitti. Ağrısız geçti. Sonraki gün ilk yıkama yapıldı.
Kan tahlilimde tüm değerlerim normal çıktı. Yine de birkaç takviye kullanmamı söylediler.
Ekim merkezinin tavsiyesi üzerine kullandığım ilaçlar ve takviyeler;
Cipro antibiyotik
Corasprin
Prednol
Xpecia
Redoxon
Fito krem
Fucidin krem
Bepanthol losyon
Batikonal
Prozinc Plus Şampuan
Konazol Şampuan
Prozinc Losyon
Süreçte benimle ilgilenen Asuman Hanım'a, Elif Hanım'a, Aleyna Hanım'a ve Özlem Hanım'a teşekkür ederim.