6. Ay güncellemesi
Arkadaşlar merhabalar, genç yaşta saçlarını büyük oranda kaybetmiş birisi olarak ekim yapmaya karar vermiştim fakat objektif şekilde hiç Bi yerden yaklaşım alamadım ve en sonunda bu formu keşfedebildim yaklaşık 3 ay kadar nerde ekim yaptırmamın en mantıklı olacağına karar vermeye çalıştım nihayetinde Asuman hanım da karar kıldım şuana kadar da iyi ki böyle Bi karar vermişim diyorum çok şükür.
6 aylık sonucum şu aşamada beni memnun ediyor fakat nemli olduğu zaman hafiften aralar seyrek durabiliyor ama kurulayınca olsun tarayınca olsun seyrek Lik neredeyse yok denecek kadar azalıyor ama yinede sonucumdan çok şükür memnunum bu saatten sonra pek Bi gelişim olacağını düşünmüyorum ama inşallah gelişme kalınlaşma forma girme tam anlamıyla olur
Kullandığım takviyelerin çoğunu 4. Ay itibari ile bıraktım şimdi ki kullandıklarım :
Akşam 1/4 proscar /bunu da 2 3 ay sonra bırakmayı düşünüyorum
Aklıma geldikçe Vm2000
Aklıma geldikçe alfa lipoik asit
Haftada 1 yada 2 defa akşam dermatoller
Yani takvşyeliri 4. Aydan sonra çok düzenli kullanmadım proscar hariç şimdi fotoğraf yüklememdeki amaç benim gibi ekim yaptıracak arkadaşlara sonucumun yardımcı olması, herkese iyi günler dilerim