Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim ve bu sayfada emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım gelelim konuma
Yaklaşık 5-6 yıldır süregelen saç dökülmelerim var genellikle tepe kısımda açılmalarım oldu bu durum genç yaşımda olduğum için beni çok rahatsız etmeye başladı ve saç ektirmeyi düşünmeye başladım son 1 yıl detaylı araştırmaya başladım bu konuyu sonra 3-4 Ay önce kadar bu siteyle karşılaştım bazı abilerimden ve hintel den de fikir alarak saç ekimi yapan yerleri değerlendirmeye başladım ve bir kaç klinikle görüşme yaptım watsap tan beklentilerimi en çok karşılayabileceğini düşündüğüm Asuman hanım da karar kıldım
28 Eylül tarihine randevumu gerçekleştirdim öncesinde kan tahlili istendi benden D vit, ve Folik asit im düşük, DHT ise yüksek çıktı ekim işlemine az bir zaman kaldığı için ekimden sonra başlamam gerektiği söylendi. 28 eylülde Özel bölge Pendik hastanesinde saç ekim operasyonum gerçekleşti.
İlk olarak Asuman hanım ön saç çizime dokunmadan arkaya doğru sık ekimle gelip verteks e de elimizde kalanları ekelim dedi fakat beni daha çok rahatsız eden kısım verteks olduğu için ben yoğunluğun biraz daha o bölgeye verilmesini ve ön, orta, verteks in homojen olmasını istedim.
Bu ekimde daha çok verteks e ekileceği için sakaldan da alınmasını istedim kendileri ense yeterli dediler fakat ileride olurda ön bölgelerde dökülme yaşarsam ensemde verecek kapasite olsun istedim sakallarımında sıklığı iyiydi ve kalınlardı
Asuman hanım ekilecek alanı ve alım yapılacak alanı çizfikten sonra Aleyna hanım anestezi işlemlerini yaptı biraz can yakıyor tabi ama dayınılmayacak gibi değil
Sonrasına Elif hanım kök alımı işlemine geçti Aleyna hanımda arkasından topladı.
Ekimin 2. Günü 8. Ve 9. Günlerini ekleyip yorumu size bırakıyorum Sağlıcakla kalan
Kanal açımını da Asuman hanım gerçekleştirdi
Greft yerleştirme işlemlerini de Elif ve Aleyna hanım yaparlarken 1 saat kadar sonra Yardım için Melike hanımda katıldı ve ardına Asuman hanımda geldi 1-1.30 saat kadar da greft yerleştirme işleminde bulunduktan sonra saat 9.30-10 gibi başlayan saç ekim operasyonu akşam saat 20.00 da son buldu