Gönderen Konu: GÜR SAÇ EKİMİ MERKEZİNDEN ŞİKAYETÇİYİM.  (Okunma sayısı 7360 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: GÜR SAÇ EKİMİ MERKEZİNDEN ŞİKAYETÇİYİM.
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2018, 15:42:27 »
Ya kardeşim sendede ilginç bir konu açmışsın burası bakanlıkmı halinden hareketinden memnun dilsen şikayet açıyorsun burası saç ekimi sonuç şikayetleri vs yeri hal hareketten şikayetçiysen orda beyanda bulun orayla görüş madem öyle ektirmeseydin yani güldürüyorsunuz vallahi

vallahı bıllahı ya  vs merkezi mahkemeye verıcem dıye konu açan var  forumda sılıncede vay efendım sız o merkez mi koruyosunuz oluyor bazen kendimi cok zor tutuyorum saygı sınırını aşmamak için de neyse 

horrigo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 20 Ekim 2018, 22:43:29 »
Konu acan arkadas kendinle celisiyorsunuz farkindamisiniz ilk mesajinizda sac ekiminizden memnun degilim pahaliydi demissiniz, ikinci mesajinizda ben sac ekimi ile bir sey demedim yazmissiniz, madem pahali fiyat soylendi neden ekitirdiniz ? cidden taf ayrica burasi mueyyide uygualayabilecek bir kurum hi degil eger bir sikayetiniz varsa ilgili kurumlara basvurmalisiniz, daha ikinci ay bismillah ayrica.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Ekim 2018, 23:41:56 »
Fiyat pahalıydı gırtlağına mı sarıldılar gidip orada ektirdin e hadi ektirdin muamele kötüydü neden kalkmadın o koltuktan ???

Facebook Twitter Instagram