Gönderen Konu: GÜR SAÇ EKİMİ MERKEZİNDEN ŞİKAYETÇİYİM.  (Okunma sayısı 7361 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: GÜR SAÇ EKİMİ MERKEZİNDEN ŞİKAYETÇİYİM.
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2017, 01:58:24 »
Ben saç Ekim’imi burada yaptırdım hiç memnun kalmadın Arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorum hem çok pahalı hemde çok kalitesiz bir yer insanın parasıyla rezil olmasından başka birşey değil..
foto paylaşın  öncesi sonrası sürecinizi yayınlayın. bu şekilde dikkate alınmaz bu şekilde beyanınız asılsız bir ithamdan öteye geçmez

Kayhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2017, 22:51:04 »
Güzel kardeşim sen benim yazımı ya çok dikkatli okumadınız yada anlamadınız ben saçla alakalı şikayette bulunmadım davranışları çok kötü ve ücret piyasanın iki katı ofiyatın kalitesinde bir yer olmadığını anlattım ben ektireli 2 ay oldu resim olarakta ata bilirim ama saç için konuşmak daha erken ama yinede ben görüntü atayım siz değerli arkadaşlardan yorum beklerim saygılar.

Kayhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2017, 22:55:10 »
Resim atmaya çalıştım ama yapamadım eğer yardımcı olursanız nasıl atıldığına dair sevinirim.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2017, 23:23:23 »
yanıt kısmındaki kutucuğun altında ekler ve diğer seçenekler var .ona basıp yükleyin yanıt verirken

Kayhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Aralık 2017, 09:28:02 »
İki ay oldu durum nasıl gözüküyor yorum yazarsanız sevinirim

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2017, 12:34:43 »
sürecini komple  öncesi, ekim günü ,kabuk dökümü şeklinde açarsan net yorum yaparız. saç ekimi sonuçlarına dediğim şekilde aç diğer arkadaşlar da yorumlar..şuan zaten çok erken ..kabuk dökümü sonrasına bakıp sık mı doğal mı az çok anlaşılır .

Kayhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2017, 17:45:07 »
Öncesi yok bende gür saç ekimi merkezinde var onlarlada muhatap olmak istemem kardeş mümkünse yorum alayım iki ay oldu hali bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Aralık 2017, 18:48:54 »
2 ayda sonuc vermez saç ekımı neden memnun kalmadığını yazmamıssın. Ben memnun değilim demekle burda kimse bişey anlamaz insanlar müneccim degil paylaştıgın fotodanda bişey anlasılmıyor sen anladınmı ne anlatmak istediğini yorum beklıyorsun ?  ayrıca  sonuç aldıktan sonra sorun yaşarsan detaylı konu açıp anlatırsın bu sekılde olmaz
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 18:52:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kayhan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2017, 13:22:04 »
Hintel bey ben ne konuda şikayetçi olduğumu ilkyazımda yazdım herhalde okumadan yorum yaptınız..

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 21 Aralık 2017, 13:48:22 »
Arkadaş tutum ve fiyattan dolayı şikayette bulunmuş ama şöyle bir şey var tutum ile ilgili görüşmeye gittiğinizde begenmediyseniz bence direk silmeliydiniz sonuçta bir sürü merkez var para için de size ekimden önce ücreti söylemişlerdir zaten fiyatı belirlemek biraz merkezlerin elinde bunu denetleyen kimse yok ki adam zorla yap demiyor bende bu diyor gerisi sana kalmış.gecmis olsun bu arada

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2017, 10:54:57 »
Hintel bey ben ne konuda şikayetçi olduğumu ilkyazımda yazdım herhalde okumadan yorum yaptınız..

Fiyattan ve ilgiden memnun kalmadıysanız orayı tercıh neden ettiniz onu anlayamadım.
Konuya sadece fiyat ve ılgı olarak belırtmemıssınız özellıkle burda konu açıldığı an herkes saçınla ilgili şikayete bakar bu katagorinin amacıda bu zaten. İlgili merkezin fiyat bılgısıını fiyatlar bölümünde acarsanız diger arkadaslarda bu merkezin fiyat bilgisini öğrenmiş olur.
Global Moderator

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2018, 22:51:01 »
bende önceden yaşadığım süreci yazmıştım. gür hairde saç ektirdim saçlar 5 yıl içinde geri döküldü.2011 de 3 bin dolar vermiştim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ocak 2018, 11:56:19 »
10 sene once dr gürden memnun olanda vardı olmayanda  şimdi nasıl bilmiom kişiye davranışları var oyle nalet drlar ben olsam sonuca bakarım sadece pahalıysa oncden fiyatlar solenio işine gelen gider
saçları ekmeydi dersin

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 30 Eylül 2018, 03:50:45 »
Ya kardeşim sendede ilginç bir konu açmışsın burası bakanlıkmı halinden hareketinden memnun dilsen şikayet açıyorsun burası saç ekimi sonuç şikayetleri vs yeri hal hareketten şikayetçiysen orda beyanda bulun orayla görüş madem öyle ektirmeseydin yani güldürüyorsunuz vallahi

Facebook Twitter Instagram