Merhabalar,
Forum'da son zamanlarda yapılan ekimlerini başarılı gördüğümden dolayı Ahmet Tosun The Hair Clinic'te saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Planlama, çizim ve kanal açma işlemini Ahmet bey gerçekleştirdi, alım ve yerleştirme işlemini ekibi gerçekleştirdi.
29 Eylül Cuma günü saç ekimi yaptırdım. 5000-5500 greft arası bir ekim yapabileceklerini söylemişlerdi. Sonuç olarak 5200 greft ile işlemin tamamlandığını söylediler.
Operasyon başlangıcında anestezi iğneleri yapılırken bir 10-15 dakika ağrı hissettim, sonrasında ise operasyon boyunca ve 2. gün klinikteki yıkama esnasında boyun ağrısını çok fazla hissettim, boyun kaslarım çok güçlü olmadığı ve boyun fıtık başlangıcı olması da sebep olabilir.
Şu an için kliniğin verdiği The Mossi London şampuan ve losyon, antibiyotik, kan sulandırıcı ve ödem sökücü ilaçları alıyorum. İlaç, şampuan ve vitamin konusunda neler kullanmalıyım sizlerin yorumlarını merak ediyorum. (The Mossi London'un ikitelli organize sanayi'de üretim yapması Londra'ki şirketin de kurucularının Türk olması sanki sadece ismi için Lonra'da şirket kurulmuş havası veriyor)
Sizce ekimim nasıl olmuş, Finasteride vs ilaç ve vitamin takviyesi almalımıyım şu aşamada.